Ennyibe kerülnek a Samsung legújabb hajlítható telefonjai, okosórái és fülhallgatói

2024.07.25| Samsung

A Párizsban megrendezett Galaxy Unpacked eseményen bemutatott új Samsung Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Watch Ultra, Watch7 és Buds3 sorozat tovább fokozza a Galaxy AI teljesítményét.

Magyarországon is elérhetővé váltak a Samsung legújabb készülékei, amelyeket a Galaxy AI technológia támogat: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 fülhallgatók.

Samsung Galaxy Z Fold6 és Flip6: Új és sokoldalú AI-élmények

Az új Galaxy Z Fold6 és Flip6 kihasználja az egyedi formavilágot, hogy új szintre emelje a Galaxy AI képességeit, támogatva a kommunikációt, a hatékonyságot és a kreativitást. A kapcsolattartás idegen nyelven is könnyebbé válhat az Élő fordítás és a Tolmács funkciók révén, amelyek a duplaképernyős kialakítást használják ki. Az SMS-ekre útközben is könnyedén reagálhatunk a Javasolt válaszok segítségével, amely személyre szabott válaszokat kínál a beérkezett üzenetekre anélkül, hogy ki kellene nyitnunk a készüléket.

Ennyibe kerülnek a Samsung legújabb hajlítható telefonjai, okosórái és fülhallgatói

A feladatainkat lendületesen végezhetjük a Szerző funkcióval, amely e-maileket és közösségi média bejegyzéseket generál néhány egyszerű kulcsszó alapján, míg a Jegyzetsegéd új PDF-alapú fordítási funkciót és hangfájlok átiratát kínálja. A Fotósegéd mesterséges intelligencia alapú szerkesztőeszközei lehetővé teszik professzionális minőségű tartalmak létrehozását. A FlexCam pedig, amelyet mostantól az Automatikus zoom is támogat, manuális beállítás nélkül találja meg a legjobb képbeállítást, így a tökéletes szelfihez még a kezünket sem kell használnunk.

A Galaxy Z Fold6 és Flip6 a Samsung eddigi legvékonyabb, legkönnyebb és legtartósabb hajlítható modelljei. A továbbfejlesztett rétegek nemcsak tartósságot és védelmet nyújtanak, hanem minimalizálják a gyűrődést is. A Galaxy Z Fold6 új fedőképernyő-aránya természetesebben illeszkedik a kézbe, míg a Galaxy Z Flip6 hosszabb üzemidőt és most először párakamrát biztosít az útközbeni teljesítmény maximalizálása érdekében.

Ennyibe kerülnek a Samsung legújabb hajlítható telefonjai, okosórái és fülhallgatói

Továbbfejlesztett Galaxy ökoszisztéma a Galaxy AI segítségével

A Samsung a Galaxy AI segítségével a digitális egészségmegőrzés és a mindennapi jóllét fokozására törekszik, amelyben a Galaxy Watch termékcsalád legújabb tagjai központi szerepet játszanak. A Galaxy Watch Ultra és a Galaxy Watch7 először teszi lehetővé a megnövekedett glikációs végtermékek (AGE-index) nyomon követését az anyagcsere működésének mélyebb megértése érdekében, míg a kétfrekvenciás GPS rendszer minden eddiginél pontosabban méri be a tartózkodási helyet az edzésekhez bármilyen kültéri környezetben.

Ennyibe kerülnek a Samsung legújabb hajlítható telefonjai, okosórái és fülhallgatói

A Galaxy Buds3 sorozat elegáns, szárakkal kiegészített kialakítással érkezik a modern és praktikus stílus jegyében. A Galaxy Buds3 Pro kényelmesen illeszkedik a hallójárathoz, míg a Buds3 nyitott, kényelmes kialakítással rendelkezik. Az Ultramagas Hangminőség részletgazdag hangzást biztosít, míg a Szuper-Szélessávú Hívás funkcióval a telefonhívások még zajos környezetben is kiváló minőségben hallhatók.

Magyarországon a Samsung Galaxy Z Fold6, a Samsung Galaxy Z Flip6, a Samsung Galaxy Watch Ultra, a Samsung Galaxy Watch7 és a Samsung Galaxy Buds3 2024. július 24-től kapható, a Galaxy Buds3 Pro várhatóan 2024. augusztustól lesz elérhető.

  • A Ködös ezüst, Rózsaszín és Tengerészkék színekben elérhető, 12GB RAM-mal rendelkező Galaxy Z Fold6 modellek 256GB-os verziója 829.990, az 512 GB-os változata 879.990, míg az 1TB-os készülék 979.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható.
  • A Ködös ezüst, Sárga, Kék és Menta színváltozatokban kapható, 12GB RAM-mal rendelkező Galaxy Z Flip6 256 GB-os változata 499.990, míg az 512 GB-os 549.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.
  • Az Ezüst és Fehér színben kapható Galaxy Buds3 69.990 forintos, míg a Galaxy Buds3 Pro 99.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető.
  • A Galaxy Watch Ultra 47 mm-es méretben kapható Titánezüst, Titánszürke, Titánfehér árnyalatokban, 279.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.
  • Magyarországon a Bluetooth-os Galaxy Watch7 Zöld és Krém színben kapható, 40 mm-es változata 129.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. A Zöld és Ezüst színben kapható, 44 mm-es változat 149.990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el. Az LTE verzió 40 mm-es változata 139.990 forintos, a 44 mm-es 159.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei