Megújult a Telenor

2013.11.18| Kreatív

Novembertõl megújult arculattal, üzenettel és tarifacsomagokkal folytatja mûködését a Telenor.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Novembertõl megújult arculattal, üzenettel és tarifacsomagokkal folytatja mûködését a Telenor. A cég közleménye szerint igyekszik a modern, fiatal fogyasztók elvárásainak megfelelni, akik a lehetõ legkevesebbet szeretnének foglalkozni a különbözõ perc-, SMS-, és adatforgalmi díjakkal, ugyanakkor nyitottak a legújabb elektronikus és online szolgáltatások kipróbálására. A velük való kommunikációt akarják folytatni új márkaüzenettel és friss arculati elemekkel. A Telenor közleményében némi márkatörténet is helyet kapott. A mobiltársaság eredetileg Pannon GSM néven indult Magyarországon, amelynek fõ profilja 17 éven át a családok kiszolgálása volt, majd 2010-ben a nevét Telenorra változtatta. A vállalat két éve, a Hipernet debütálásával nyitott a fiatalabb generációk felé, ezt a vonalat folytatják most.

A márka új üzenete: „A felfedezés szabadsága”. A megújult arculat központi eleme egy, a Telenort szimbolizáló kék ajtó, amelyen átlépve a készítõk célja szerint a felfedezések világa tárul fel, tele új élményekkel és lehetõségekkel. Mint írják: a felfedezésre váró világot kék sziluettek szimbolizálják, amelyhez a televíziós szpotokban dinamikus zene párosul. A filmeket a Y&R készítette. „Nem véletlenül az ajtót választottuk az új arculat központi elemévé, hiszen a mobilkommunikáció és a legújabb digitális eszközök valóban új kapukat nyitnak a felhasználók számára” – mondta el Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.