Mi kell a kiságyba, hogy tökéletes legyen?

2023.08.12
Címkék:

A kisbabánk kényelme mindennél fontosabb, hiszen ő számunkra a legkedvesebb, így a kényelme és a jólléte lebeg folyton a szemünk előtt.

A kezdeti időszakban az életüket az alvás teszi ki, ezért ezt a tevékenységet kell a legtökéletesebbre fejlesztenünk. 

 

A Zsumi Gyerekjáték és Bababolt babatermékei között válogathatunk a szebbnél szebb kiegészítők kínálatából. Nézzük meg, hogy milyen a tökéletes kiságy, amiben a pici maximális kényelemben érezheti magát és mi is biztonságban tudhatjuk!

Kiegészítők a kiságyban

 

Először is nagyon fontos, hogy kényelmes matraca legyen a kicsinek, de azt le is kell fednünk lepedővel. Mivel érintkezik a baba bőrével, ezért a 100%-os pamut lesz a legjobb választás, de a lényeg, hogy minél nagyobb legyen a pamuttartalma. 

 

A gumis lepedő nem engedi át a nedvességet, így elkerülhető, hogy a matracba is felszívódjon a vizelet, ha nem bírta az éjszakát a pelenka. Az ágynemű és a huzat szintén legyen pamut és tökéletesen puha, valamint könnyen és egyszerűen tisztítható.

 

Néhány szettet nem árt beszerezni, hogy mindig akadjon tiszta, ha történne valami kis baleset. A kedves kis állatfigurákkal díszített ágyneműhuzat ajándéknak is tökéletes lehet, ha babalátogatóba megyünk. 

 

Szuper aranyos babatakarókat is érdemes beszerezni, egyet mindenképp tartsunk a babakocsiban. Utazásnál is jól jöhet, így a kicsi a sajátját használhatja akkor is, ami nemcsak a kényelme, hanem a higiénia szempontjából is jó ötlet. 

 

Különleges takarók

 

A bambusz takaró természetes antiallergén és antibakteriális hatásainak köszönhetően nem okoz allergiát vagy irritációt. Semlegesíti a szagokat is és kiváló a hőszabályozó hatása ennek a kényelmes és kellemes tapintású takarónak. 

 

A nagy melegben a kicsiknek sincs szüksége a bebugyolálásra, léteznek kifejezetten nyárra tervezett babatakarók is. Ezeknek az anyaga szellős, könnyen tisztítható és bőrbarát, hogy a baba legmagasabb fokú kényelme biztosítva legyen. 

 

Egészen különleges darab a világítós babatakaró, melynek anyaga extrán selymes, ráadásul még fluoreszkál is a sötétben. A foszforeszkáló csillagok barátságossá és hangulatossá varázsolják a babaszobát. Tehetjük a takarójára is, vagy a közelben egy székre, hogy ámulatba ejtse és álomba ringassa a kicsikénket. 

 

Fő a biztonság!

 

Ahhoz, hogy a kobakok is biztonságban legyenek, rácsvédőt kell elhelyeznünk a kiságy széléhez. A fonott rácsvédő rendkívül esztétikus megjelenésű, praktikus kiegészítője a babaágynak. 

 

Rácsvédőt szettben is vásárolhatunk, amely tartalmazza az ágyneműt is: a paplant és a párnát. A párna csak egy kis lapos párna legyen minden esetben, a magas veszélyes a kicsikre nézve. Arra készüljünk fel, hogy ezt gyakran kell majd cserélnünk a nyálfoltok vagy a bukások miatt. 

 

Nem érdemes a kiságyat túlságosan feldíszíteni, vagy túl sok holmival ellátni. Alapvetően a kényelmes pihenés a funkciója, erre kell koncentrálni. Vegyük figyelembe azt is, hogy nem fogjuk hosszú ideig igénybe venni, nagyjából másfél és 3 és fél éves kor között jön el az ágy cseréjének az ideje. 




 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?