Mi kell a kiságyba, hogy tökéletes legyen?

2023.08.12
Címkék:

A kisbabánk kényelme mindennél fontosabb, hiszen ő számunkra a legkedvesebb, így a kényelme és a jólléte lebeg folyton a szemünk előtt.

A kezdeti időszakban az életüket az alvás teszi ki, ezért ezt a tevékenységet kell a legtökéletesebbre fejlesztenünk. 

 

A Zsumi Gyerekjáték és Bababolt babatermékei között válogathatunk a szebbnél szebb kiegészítők kínálatából. Nézzük meg, hogy milyen a tökéletes kiságy, amiben a pici maximális kényelemben érezheti magát és mi is biztonságban tudhatjuk!

Mi kell a kiságyba, hogy tökéletes legyen?

Kiegészítők a kiságyban

 

Először is nagyon fontos, hogy kényelmes matraca legyen a kicsinek, de azt le is kell fednünk lepedővel. Mivel érintkezik a baba bőrével, ezért a 100%-os pamut lesz a legjobb választás, de a lényeg, hogy minél nagyobb legyen a pamuttartalma. 

 

A gumis lepedő nem engedi át a nedvességet, így elkerülhető, hogy a matracba is felszívódjon a vizelet, ha nem bírta az éjszakát a pelenka. Az ágynemű és a huzat szintén legyen pamut és tökéletesen puha, valamint könnyen és egyszerűen tisztítható.

 

Néhány szettet nem árt beszerezni, hogy mindig akadjon tiszta, ha történne valami kis baleset. A kedves kis állatfigurákkal díszített ágyneműhuzat ajándéknak is tökéletes lehet, ha babalátogatóba megyünk. 

 

Szuper aranyos babatakarókat is érdemes beszerezni, egyet mindenképp tartsunk a babakocsiban. Utazásnál is jól jöhet, így a kicsi a sajátját használhatja akkor is, ami nemcsak a kényelme, hanem a higiénia szempontjából is jó ötlet. 

 

Különleges takarók

 

A bambusz takaró természetes antiallergén és antibakteriális hatásainak köszönhetően nem okoz allergiát vagy irritációt. Semlegesíti a szagokat is és kiváló a hőszabályozó hatása ennek a kényelmes és kellemes tapintású takarónak. 

 

A nagy melegben a kicsiknek sincs szüksége a bebugyolálásra, léteznek kifejezetten nyárra tervezett babatakarók is. Ezeknek az anyaga szellős, könnyen tisztítható és bőrbarát, hogy a baba legmagasabb fokú kényelme biztosítva legyen. 

 

Egészen különleges darab a világítós babatakaró, melynek anyaga extrán selymes, ráadásul még fluoreszkál is a sötétben. A foszforeszkáló csillagok barátságossá és hangulatossá varázsolják a babaszobát. Tehetjük a takarójára is, vagy a közelben egy székre, hogy ámulatba ejtse és álomba ringassa a kicsikénket. 

 

Fő a biztonság!

 

Ahhoz, hogy a kobakok is biztonságban legyenek, rácsvédőt kell elhelyeznünk a kiságy széléhez. A fonott rácsvédő rendkívül esztétikus megjelenésű, praktikus kiegészítője a babaágynak. 

 

Rácsvédőt szettben is vásárolhatunk, amely tartalmazza az ágyneműt is: a paplant és a párnát. A párna csak egy kis lapos párna legyen minden esetben, a magas veszélyes a kicsikre nézve. Arra készüljünk fel, hogy ezt gyakran kell majd cserélnünk a nyálfoltok vagy a bukások miatt. 

 

Nem érdemes a kiságyat túlságosan feldíszíteni, vagy túl sok holmival ellátni. Alapvetően a kényelmes pihenés a funkciója, erre kell koncentrálni. Vegyük figyelembe azt is, hogy nem fogjuk hosszú ideig igénybe venni, nagyjából másfél és 3 és fél éves kor között jön el az ágy cseréjének az ideje. 




További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei