Nyomtass te is saját CMF Phone (1) hátlapot!

2024.07.16| Phone Arena
Címkék:

Nothing

,

CMF

,

CMF Phone 1


A CMF Phone (1) kirobbanó kreativitást kínál 3D nyomtatási erőforrásokkal DIY hátlapok és kiegészítők készítéséhez.

A Nothing kreatív csapata, amely a különleges Nothing Phone-okat, és most a CMF Phone (1)-et is megalkotta - ráadásul rekordot állított fel az előrendelésnél -, egy lépéssel tovább megy az utóbbi népszerűsítésében. A telefon fizikai méreteinek részletes dokumentációját nyilvánosságra hozva ösztönzi a barkácsolókat, hogy saját kiegészítőket készítsenek a legújabb moduláris telefonjukhoz.

A CMF Phone (1) nem csak egy újabb okostelefon. A Nothing platformként hirdeti meg a kreativitás és építés számára, egy játszótérként azoknak, akik szeretnek barkácsolni és tervezni. Az eszköz kiemelkedő tulajdonsága a cserélhető hátlapok és egy Accessory Point, amely végtelen lehetőségeket kínál a testreszabásra.

A kreativitás szellemének előmozdítása érdekében a Nothing részletes terveket és méreteket, valamint egy .stl és .stp fájlt tett közzé az alap hátlapról. Ez igazi kincs a tervezők és készítők számára, mindent biztosítva, amire szükségük van a saját alkotásaik megkezdéséhez. Legyenek akár tapasztalt 3D modellezők vagy épp csak kezdők, ez a dokumentáció értékes forrás.

Részletes tervek a hátlap méreteiről és a csavarok elhelyezkedéséről a CMF Phone (1)-hez

A Nothing közösség néhány tagja már elkezdett kísérletezni a 3D nyomtatott hátlapokkal, és az eredmények lenyűgözőek. Van még egy verzió is, amely 2 mm-rel vastagabb, de beépített Qi töltőt tartalmaz, így vezeték nélküli töltést is támogat! Világos, hogy a CMF Phone (1) egy olyan eszköz, amely ösztönzi a kreativitást és az innovációt.

Ez azonban nem csak a telefon színének megváltoztatásáról szól. A közösség már most is ötletekkel teli, 3D nyomtatott kiegészítőket illetően, az ergonomikus kameramarkolatoktól kezdve a kártyatartókig. Képzeljük el, hogy saját egyedi telefontokunkat tervezhetjük meg, tökéletesen az igényeinkre és stílusunkra szabva.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Példák a Nothing/CMF közösség tagjai által készített DIY hátlaptervekre

Fontos megjegyezni, hogy bár a Nothing ösztönzi a kreativitást, egyértelműen kijelentik, hogy nem vállalnak felelősséget semmilyen kompatibilitási probléma vagy kár esetén, amelyet nem hivatalos kiegészítők okoznak. Továbbá, a felhasználók saját felelősségükre készítenek és használnak ilyen kiegészítőket.

Mint CMF Phone (1) tulajdonos, én is izgatottan várom, hogy további hátlapok jelenjenek meg, akár harmadik fél által, akár hivatalosan a Nothing által. Személyes használatra egy átlátszó vagy áttetsző hátlapot képzelek el a CMF Phone (1)-hez, hogy a telefon belső részei láthatóak legyenek. Olyan lenne, mint egy röntgenfelvétel, csak ez valódi lenne. Olyan sok lehetőség!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?