Nyomtass te is saját CMF Phone (1) hátlapot!

2024.07.16| Phone Arena
Címkék:

Nothing

,

CMF

,

CMF Phone 1


A CMF Phone (1) kirobbanó kreativitást kínál 3D nyomtatási erőforrásokkal DIY hátlapok és kiegészítők készítéséhez.

A Nothing kreatív csapata, amely a különleges Nothing Phone-okat, és most a CMF Phone (1)-et is megalkotta - ráadásul rekordot állított fel az előrendelésnél -, egy lépéssel tovább megy az utóbbi népszerűsítésében. A telefon fizikai méreteinek részletes dokumentációját nyilvánosságra hozva ösztönzi a barkácsolókat, hogy saját kiegészítőket készítsenek a legújabb moduláris telefonjukhoz.

A CMF Phone (1) nem csak egy újabb okostelefon. A Nothing platformként hirdeti meg a kreativitás és építés számára, egy játszótérként azoknak, akik szeretnek barkácsolni és tervezni. Az eszköz kiemelkedő tulajdonsága a cserélhető hátlapok és egy Accessory Point, amely végtelen lehetőségeket kínál a testreszabásra.

Nyomtass te is saját CMF Phone (1) hátlapot!

A kreativitás szellemének előmozdítása érdekében a Nothing részletes terveket és méreteket, valamint egy .stl és .stp fájlt tett közzé az alap hátlapról. Ez igazi kincs a tervezők és készítők számára, mindent biztosítva, amire szükségük van a saját alkotásaik megkezdéséhez. Legyenek akár tapasztalt 3D modellezők vagy épp csak kezdők, ez a dokumentáció értékes forrás.

Nyomtass te is saját CMF Phone (1) hátlapot!

Részletes tervek a hátlap méreteiről és a csavarok elhelyezkedéséről a CMF Phone (1)-hez

A Nothing közösség néhány tagja már elkezdett kísérletezni a 3D nyomtatott hátlapokkal, és az eredmények lenyűgözőek. Van még egy verzió is, amely 2 mm-rel vastagabb, de beépített Qi töltőt tartalmaz, így vezeték nélküli töltést is támogat! Világos, hogy a CMF Phone (1) egy olyan eszköz, amely ösztönzi a kreativitást és az innovációt.

Ez azonban nem csak a telefon színének megváltoztatásáról szól. A közösség már most is ötletekkel teli, 3D nyomtatott kiegészítőket illetően, az ergonomikus kameramarkolatoktól kezdve a kártyatartókig. Képzeljük el, hogy saját egyedi telefontokunkat tervezhetjük meg, tökéletesen az igényeinkre és stílusunkra szabva.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Nyomtass te is saját CMF Phone (1) hátlapot!

Példák a Nothing/CMF közösség tagjai által készített DIY hátlaptervekre

Fontos megjegyezni, hogy bár a Nothing ösztönzi a kreativitást, egyértelműen kijelentik, hogy nem vállalnak felelősséget semmilyen kompatibilitási probléma vagy kár esetén, amelyet nem hivatalos kiegészítők okoznak. Továbbá, a felhasználók saját felelősségükre készítenek és használnak ilyen kiegészítőket.

Mint CMF Phone (1) tulajdonos, én is izgatottan várom, hogy további hátlapok jelenjenek meg, akár harmadik fél által, akár hivatalosan a Nothing által. Személyes használatra egy átlátszó vagy áttetsző hátlapot képzelek el a CMF Phone (1)-hez, hogy a telefon belső részei láthatóak legyenek. Olyan lenne, mint egy röntgenfelvétel, csak ez valódi lenne. Olyan sok lehetőség!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei