További részletek az iOS 18 mesterséges intelligencia funkcióiról

2024.05.31| MacRumors

Egy új jelentés szerint az Apple új mesterséges intelligencia funkciók bevezetését tervezi, beleértve az intelligens válaszokat üzenetekhez és egy generatív retusáló eszközt a fényképekhez az iOS 18 rendszerben.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az AppleInsider új cikke további részleteket tárt fel az iOS 18 széles körben várt mesterséges intelligencia funkcióiról. A pletykák szerint a Siri jelentős frissítéseket fog kapni, többek között:

  • Továbbfejlesztett válaszok: Jelentősen frissített válaszgenerálási képességek egy új intelligens válasz-keretrendszerrel, amely figyelembe veszi az olyan entitásokat, mint az emberek, a vállalatok, a naptári események, a helyszínek, a dátumok és egyebek.
  • Továbbfejlesztett hangok: "Természetesebb" hangok jobb szövegfelolvasó funkcióval.
  • Eszközök közötti médiavezérlők: a ‌Siri‌ gombot használja az egyik eszközön a lejátszás vezérléséhez egy másikon, például az Apple TV-t az Apple Watchon keresztül. Ez a funkció várhatóan csak 2024 végén érkezik meg.
  • Felzárkóztatás: A felhasználók áttekintést kérhetnek legutóbbi értesítéseikről a ‌Siri‌-n keresztül.

Az iOS 18 bizonyos alkalmazásaihoz számos más, mesterséges intelligencia alapú funkció is készül:

  • Intelligens válaszok: Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy üzenetekre és e-mailekre automatikusan generált szöveges válaszokkal válaszoljanak.
  • Átírás és összegzés: Új mesterséges intelligencia-eszközök a Notes alkalmazáshoz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szerkeszthessék a hangot az alkalmazásban, átírhassák a hanganyagot és összefoglalhassanak szöveget.
  • Matematikai plusz: A megfelelő matematikai jelölés támogatása a Notes alkalmazásban a Számológép alkalmazás beépítésével. A Math Notes lehetővé teszi a Notes alkalmazás számára, hogy felismerje a matematikai egyenleteket, és megoldásokat találjon ki és grafikonokat állítson elő.
  • Billentyűzet matematikai előrejelzések: A matematikai beviteli fejlesztések, amelyek lehetővé teszik összetett matematikai kifejezések kiegészítését, ha azokat a szövegbevitel részeként ismeri fel, hasonlóan a prediktív szövegbevitelhez vagy a szövegközi kiegészítéshez.
  • Tisztítás: eltávolítja az objektumokat a fényképekről generatív mesterséges intelligencia segítségével. Ez az eszköz felváltja az Apple jelenlegi „Retusálás” funkcióját.
  • Generatív játszótér: olyan alkalmazás, amely generatív mesterséges intelligenciát használ képek létrehozásához és szerkesztéséhez az iMessage alkalmazáskiterjesztéssel. Jelenleg csak az Apple belső tesztkörnyezeteihez készült, de azt jelzi, hogy a tervek szerint a felhasználók képeket generálhatnak, majd megoszthatnak az iMessage-en keresztül. Ez összefügghet a pletykák szerint tervezett tervekkel, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyéni hangulatjeleket generáljanak.

A visionOS 2 a jelek szerint továbbfejlesztett prediktív szöveges modellt is kap az Apple Transformer LM-mel való integrációnak, valamint az újratervezett Voice Commands UI-nak köszönhetően. A naptár és a Freeform alkalmazások, valamint a macOS rendszerbeállítások frissítése szintén tervbe van véve. Az Apple által kiválasztott új mesterséges intelligencia-funkciók előzetese várhatóan a vállalat június 10-i WWDC vitaindítóján tekinthető meg.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?