További részletek az iOS 18 mesterséges intelligencia funkcióiról

2024.05.31| MacRumors

Egy új jelentés szerint az Apple új mesterséges intelligencia funkciók bevezetését tervezi, beleértve az intelligens válaszokat üzenetekhez és egy generatív retusáló eszközt a fényképekhez az iOS 18 rendszerben.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az AppleInsider új cikke további részleteket tárt fel az iOS 18 széles körben várt mesterséges intelligencia funkcióiról. A pletykák szerint a Siri jelentős frissítéseket fog kapni, többek között:

  • Továbbfejlesztett válaszok: Jelentősen frissített válaszgenerálási képességek egy új intelligens válasz-keretrendszerrel, amely figyelembe veszi az olyan entitásokat, mint az emberek, a vállalatok, a naptári események, a helyszínek, a dátumok és egyebek.
  • Továbbfejlesztett hangok: "Természetesebb" hangok jobb szövegfelolvasó funkcióval.
  • Eszközök közötti médiavezérlők: a ‌Siri‌ gombot használja az egyik eszközön a lejátszás vezérléséhez egy másikon, például az Apple TV-t az Apple Watchon keresztül. Ez a funkció várhatóan csak 2024 végén érkezik meg.
  • Felzárkóztatás: A felhasználók áttekintést kérhetnek legutóbbi értesítéseikről a ‌Siri‌-n keresztül.

További részletek az iOS 18 mesterséges intelligencia funkcióiról

Az iOS 18 bizonyos alkalmazásaihoz számos más, mesterséges intelligencia alapú funkció is készül:

  • Intelligens válaszok: Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy üzenetekre és e-mailekre automatikusan generált szöveges válaszokkal válaszoljanak.
  • Átírás és összegzés: Új mesterséges intelligencia-eszközök a Notes alkalmazáshoz, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szerkeszthessék a hangot az alkalmazásban, átírhassák a hanganyagot és összefoglalhassanak szöveget.
  • Matematikai plusz: A megfelelő matematikai jelölés támogatása a Notes alkalmazásban a Számológép alkalmazás beépítésével. A Math Notes lehetővé teszi a Notes alkalmazás számára, hogy felismerje a matematikai egyenleteket, és megoldásokat találjon ki és grafikonokat állítson elő.
  • Billentyűzet matematikai előrejelzések: A matematikai beviteli fejlesztések, amelyek lehetővé teszik összetett matematikai kifejezések kiegészítését, ha azokat a szövegbevitel részeként ismeri fel, hasonlóan a prediktív szövegbevitelhez vagy a szövegközi kiegészítéshez.
  • Tisztítás: eltávolítja az objektumokat a fényképekről generatív mesterséges intelligencia segítségével. Ez az eszköz felváltja az Apple jelenlegi „Retusálás” funkcióját.
  • Generatív játszótér: olyan alkalmazás, amely generatív mesterséges intelligenciát használ képek létrehozásához és szerkesztéséhez az iMessage alkalmazáskiterjesztéssel. Jelenleg csak az Apple belső tesztkörnyezeteihez készült, de azt jelzi, hogy a tervek szerint a felhasználók képeket generálhatnak, majd megoszthatnak az iMessage-en keresztül. Ez összefügghet a pletykák szerint tervezett tervekkel, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyéni hangulatjeleket generáljanak.

A visionOS 2 a jelek szerint továbbfejlesztett prediktív szöveges modellt is kap az Apple Transformer LM-mel való integrációnak, valamint az újratervezett Voice Commands UI-nak köszönhetően. A naptár és a Freeform alkalmazások, valamint a macOS rendszerbeállítások frissítése szintén tervbe van véve. Az Apple által kiválasztott új mesterséges intelligencia-funkciók előzetese várhatóan a vállalat június 10-i WWDC vitaindítóján tekinthető meg.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei