Android 15 és a 2024-es októberi Pixel Drop: Újdonságok minden Pixel készülékre

2024.10.15| 9to5Google

A Google októberben nemcsak az Android 15-öt indította el, hanem egy Pixel Drop frissítést is, amely új funkciókat hoz a Pixel 9-től a régebbi modellekig.

Az Android 15 megjelenésével egy időben a Google kiadta az októberi Pixel Dropot, amely számos új funkciót hozott a különböző Pixel készülékekre. Bár az Android 15 névadása változáson ment keresztül, az új funkciók sok készülékhez eljutnak, és a legújabb Pixel 9 funkcióinak egy része a korábbi modellekhez is elérhetővé válik.

A Pixel 9 újítása a Gemini bővítmény, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a képernyőmentésekhez kapcsolódó információkat könnyebben megtalálják. Emellett a készülék automatikusan felismeri a víz alatti jeleneteket, így a víz alatti fotózás és videózás színgazdagabb eredményeket produkál.

Android 15 és a 2024-es októberi Pixel Drop: Újdonságok minden Pixel készülékre

A Google minden Pixel készülékhez biztosította az asztrofotózási funkciót, amely mostantól egy csúszkával könnyebben elérhetővé válik a kamera éjszakai módjában. Az új lopásvédelmi csomag, a Privát tárhely, valamint a Widget Discovery is része az Android 15-nek, és a hangérzékelő funkciókkal bővült rezgési beállítások csökkentik a zajt a csendes környezetekben. Az Instagram alkalmazásban elérhető Night Sight funkció is elérhetővé válik a Pixel 6 és újabb készülékeken.

A régebbi Pixel modellekre is eljutnak a Pixel 9 néhány újdonsága. Például a Pixel Weather alkalmazás új pollenkövetővel bővült bizonyos európai országokban. Az Audio Magic Eraser funkció frissítése a Pixel 8 és 8 Pro készülékekre is megérkezik, lehetővé téve a hangok egyszerű beállítását videókban. Emellett a következő generációs hívásképernyő a Pixel 6+ készülékekre is elérhető lesz Japánban és az Egyesült Királyságban, valós idejű átirattal és automatikus válaszokkal.

A Pixel Tablet esetében az Android 15 új frissítései közé tartozik az értesítések szinkronizálása a Pixel telefonokkal, valamint új órák és a Home Panel képernyőkímélő bővítése. A Pixel Watch pedig új csempékkel és emoji-reakciókkal frissül a Gmail alkalmazásban, továbbá a pulzusérzékelési funkció több európai országban is elérhető lesz.

A Google folytatja a rendszeres frissítéseket, így a Pixel készülékek felhasználói egyre több funkcióval és kényelemmel találkozhatnak a mindennapi használat során.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei