Apple iPhone 16 Pro vs 15 Pro: az első kicsomagolás (videóval)

2024.09.19| Phone Arena

Az első iPhone 16 Pro kicsomagolási videó bemutatja a változásokat az iPhone 15 Próhoz képest.

Az iPhone 16 sorozat hivatalosan pénteken kerül a boltokba, de nem kell addig várnod, hogy közelebbről is megtekinthesd az új telefonokat. Valaki már most megszerezte az iPhone 16 Prót, és feltöltött egy kicsomagolási videót a kínai Weibo közösségi oldalra.

Majin Bu, egy ismert kiszivárogtató, megosztotta a videókat X-en. Az első klipben látható, ahogy a fekete titán változatot kiveszik a dobozból, amelyhez egy USB‑C kábel is tartozik. Megfigyelhetjük az új kamera vezérlő gombot is, amely a készülék jobb alsó részén található, és segítségével könnyedén elérhetjük a kamera funkcióit, például az ujjunk mozgatásával állíthatjuk a zoomot.

Apple iPhone 16 Pro vs 15 Pro: az első kicsomagolás (videóval)

A második videóban egy sivatagi titán színű iPhone 16 Prót hasonlítanak össze a kék titán iPhone 15 Próval. Mivel az új telefon 6,3 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, valamivel nagyobbnak tűnik a 6,1 hüvelykes iPhone 15 Próhoz képest.

Az iPhone 16 Pro egy kicsit vastagabb, mint az iPhone 15 Pro, de ez szinte alig észrevehető. Az új modell egy nagyobb felbontású, 48 MP-es ultraszéles kamerával és az Apple legújabb Ceramic Shield anyagával felvértezett, bár ezek a részletek csak használat közben derülnek ki.

Külsőre a két telefon hasonló, a valódi különbségek a belső fejlesztésekben rejlenek. Az új Pro modellek az A18 Pro chipet használják, ami gyorsabb működést és hosszabb üzemidőt eredményez. Emellett jobb hardverrel rendelkeznek, ami javítja a csatlakoztathatóságot.

Bár még korai lenne a telefon piaci teljesítményéről beszélni, az első adatok szerint a vásárlók jobban érdeklődnek a nem-Pro modellek iránt. Hagyományosan a Pro modellek népszerűbbek, de úgy tűnik, hogy idén az emberek inkább az alacsonyabb árú modelleket választják, amelyek szintén képesek lesznek futtatni az Apple mesterséges intelligencia funkcióit.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei