Apple Watch Series 10: mi várható jövő hónapban?

2024.08.17| 9to5 Mac

Jövő hónapban debütál az Apple Watch Series 10 az Apple iPhone 16 szériával együtt.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az új modell számos fejlesztést hoz az Apple Watch termékcsaládba, beleértve a nagyobb kijelzőket, egy erősebb chipet és más újításokat, amelyek előrébb viszik a Watch-ot. Íme, mire számíthatunk az új Apple Watch-tól.

Nagyobb kijelzők minden modellen

Az Apple nyilvánvalóan észrevette az Apple Watch Ultra és annak hatalmas képernyője körüli lelkesedést. Az idei Apple Watch Series 10 a sikeres Ultra stratégiáját követi, és mindkét Series 10 modell nagyobb kijelzőt kap.

  • A kisebb Watch 41 mm-ről 45 mm-re nő
  • A nagyobb Watch 45 mm-ről 49 mm-re nő

Ez azt jelenti, hogy a kis Watch most a tavalyi „nagy Watch” méretét veszi át, míg a nagy Watch ugyanakkora lesz, mint az Apple Watch Ultra. Ez jelentős változás a Watch sorozat számára, amely már eddig is nőtt az évek során. Az első Watch modellek 38 mm-es és 42 mm-es méretekkel rendelkeztek.

Apple Watch Series 10: mi várható jövő hónapban?

A legkisebb zászlóshajó 45 mm-re növelése bizonyos vásárlókat elidegeníthet, akik kisebb órákat preferálnak. Azonban az Apple valószínűleg nem merne ekkorát változtatni, ha nem lenne rá adat, ami alátámasztja a helyességét. Várjuk meg, mit gondolnak a felhasználók!

Vékonyabb ház

A nagyobb képernyők mellett a Watch külső változásai közé tartozik, hogy vékonyabb lesz a ház. Még nincsenek pontos méretek, de a vastagság csökkenése enyhítheti a nagyobb kijelzők okozta esetleges aggályokat. A Watch jelenlegi vastagsága mellett a nagyobb képernyők különösen terjedelmes eszközt eredményezhetnek. Azonban a vékonyabb ház segíthet ellensúlyozni ezt a többletet, és vonzóbb dizájnt teremthet.

Apple Watch Series 10: mi várható jövő hónapban?

Erősebb chip, esetleg mesterséges intelligenciával

Az Apple Watch Series 10 új chipet kap, amit valószínűleg S10-nek neveznek majd. Nagy eséllyel javulni fog a Neural Engine, ami alapot biztosít a jövőbeni mesterséges intelligencia alkalmazásokhoz. Az Apple Watch processzorfrissítéseinek története vegyes. Egyes években új chipet kap, máskor nem. Az Apple Intelligence megjelenésével azonban várható, hogy az Apple szilíciumcsapata gyakrabban növeli a Watch feldolgozási teljesítményét.

Új egészségügyi szenzorok

Az Apple mindig dolgozik új egészségügyi szenzorokon a Watch számára. Ami azonban nem biztos, az az, hogy mikor lesznek ezek a szenzorok készen.

Az idei évben két fő szenzort emlegetnek: egy hipertónia felismerésére alkalmas és egy alvási apnoé felismerésére szolgáló szenzort. Azonban a legfrissebb jelentések szerint nem biztos, hogy ezek a funkciók készen állnak a Series 10-re. Ha bármelyik is készen áll, nagyszerű kiegészítései lesznek a meglévő egészségügyi szenzoroknak.

Apple Watch Series 10: mi várható jövő hónapban?

Frissített OLED kijelző a jobb energiahatékonyság érdekében

Az Apple mindig arra törekszik, hogy javítsa kijelző technológiáját, és ez a tendencia az Apple Watch Series 10 esetében is folytatódik. Az új Watch várhatóan 'alacsony hőmérsékletű polikristályos oxid (LTPO) vékony filmtranzisztor (TFT) technológiát' alkalmaz az OLED kijelzőjében.

Ez a technológia nagyobb energiahatékonyságot tesz lehetővé a kijelző számára. Az Apple többféleképpen is kihasználhatja ezt:

  • növelheti a kijelző minőségét anélkül, hogy az üzemidőt feláldozná,
  • megtarthatja a minőséget, és az energiahatékonyságból származó megtakarítást az akkumulátor üzemidejének növelésére használhatja,
  • vagy csökkentheti az óra akkumulátorának méretét, megtartva a tavalyi üzemidőt, és a megtakarított helyet más változtatásokra vagy a vékonyabb ház támogatására használhatja.

Mikor várható az Apple Watch Series 10 bemutatása?

Hagyományosan az Apple az új Apple Watch modelleket mindig az új iPhone-okkal egyidőben mutatja be. Várhatóan ez idén is így lesz, egy szeptember eleji vagy közepi bejelentéssel. Szeptember 10. valószínű. Az Apple Watch Series 10 bejelentése után valószínűleg azonnal előrendelhető lesz, és hivatalos megjelenési napja egy-két héttel később várható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei