Átmegy a OnePlus Pad JerryRigEverything ijesztő tesztjén?

2023.06.06| Android Police

Az év elején a OnePlus lerántotta a leplet első táblagépéről, a OnePlus Padről.

A specifikációs lapon a Pad minden megfelelő elemet kipipál, hogy helyet kapjon a legjobb Android táblagépek listájánkon, de ez nem sokat ér, ha a táblagép nem tartós. 

Szerencsére Zack Nelson, a JerryRigEverything YouTube-csatorna munkatársa néhány perc alatt le tudja mintázni egy átlagos kütyü élettartamát. A OnePlus Padot és a hozzá tartozó Stylo-t nemrég tette próbára, és az eredmény nem kevesebb, mint meglepő.

Átmegy a OnePlus Pad JerryRigEverything ijesztő tesztjén?

Általában a OnePlus telefonok nem arról híresek, hogy a legkeményebbek lennének, a dolgok csak nemrég változtak meg a OnePlus 11-gyel. Amikor a márka piacra dobta első tabletjét, amely látszólag az Apple iPadből merített példákat, teljesen felkészültünk arra, hogy olyan finoman épül fel, mint egy átlagos iPad. És a dolgok így is indultak: a képernyő a Mohs-féle keménységi skálán hatos szinten karcolódott, majd az iPadhez hasonlóan mélyebb barázdákat mutatott hetes szinten.

Az égési teszt során a 11,6 hüvelykes, 144 Hz-es kijelző körülbelül 10 másodpercig bírta ki a nyílt lángnak való kitettséget, mielőtt a pixelek kikapcsoltak volna. A sérülés azonban nem volt tartós, és a pixelek egy idő után újraéledtek, ami tipikus viselkedés egy IPS LCD esetében. 

A keret nagy része is elég masszív, fémből készült, egészen a fém hangerőszabályzó gombokig bezárólag. Van egy kis műanyag rész, amely lehetővé teszi a Stylo vezeték nélküli töltését, de annak elhelyezése nem károsítja a szerkezeti integritást.

Átmegy a OnePlus Pad JerryRigEverything ijesztő tesztjén?

A keret kialakítása annyira robusztus, hogy a hajlítási teszt során a OnePlus Pad csak enyhén deformálódott. Igen, a keret tartósan meghajlott, amikor hátulról erőt gyakoroltak rá, de a kijelző teljesen működőképes maradt, és nem pattant ki. Még oldalról történő hajlításkor is csak enyhén pattant ki a kijelző, miközben teljes funkcionalitása megmaradt. Korábban számos iPad modell megbukott ugyanezen a teszten, így a OnePlus egyértelműen nyert riválisával szemben.

Csalódtunk, hogy a toll könnyen kettétört, felfedve a 82 mAh-s akkumulátort a belsejében, a Samsung S Penhez hasonló kondenzátorok helyett. Az alsó felében a nyomásérzékeléshez szükséges rézbetétek ügyes elrendezését látjuk, valamint a vezeték nélküli töltőtekercseket és a mágneses anyagot, így a toll a táblagép testéhez pattintható. Kiderül, hogy a Stylo hegyei csavarással, majd húzással cserélhetők.

Úgy tűnik, a tervezők a OnePlus Pad munkálatai során a jelek szerint az iPadtől tanultak. Bárcsak ugyanezt mondhatnánk el a stylusról is, de legalább a táblagép masszívan megépített, és néhány évnyi használatot is kibírna gond nélkül.

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

2020.10.27
| XDA Developers
A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
12 ezer forint a Xiaomi új okosórája

12 ezer forint a Xiaomi új okosórája

2020.05.16
| (x)
A Haylou 2019 végén elindította útjára első intelligens óráját, a Haylou LS01-t.
iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30
| Phone Arena
Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei