Az Apple az iPhone 16-tal együtt mutatja be az iPhone SE 4-et?

2024.09.01| Android Authority

Az iPhone SE 3 készletei alacsonyak az iPhone 16 szeptember 9-i megjelenése előtt.

  • Az iPhone SE 3 készletei fogyóban vannak az iPhone 16 megjelenése előtt, ami arra utalhat, hogy frissítés várható.
  • Más, várhatóan frissülő termékek készletei is alacsonyak.
  • Az iPhone 16 várhatóan szeptember 9-én jelenik meg az Apple bejelentett eseményén, míg az iPhone SE 4-ről korábban 2025-ös megjelenést jósoltak.

Az iPhone SE a legolcsóbb iPhone, amit az Apple kínál, olcsóbb a főbb iPhone modelleknél. Az Apple nem frissíti évente az iPhone SE vonalat, mint a fő modelleket, így a 2022-es iPhone SE 3 óta nem volt új változat. A várakozások szerint az iPhone SE 4 2025 közepén jelenne meg, de úgy tűnik, hogy az iPhone 16 megjelenése előtt változhatnak a tervek.

A Bloomberg szerint számos kulcsfontosságú Apple termék és kiegészítő készletei rekord alacsonyak. Ide tartoznak a FineWoven műbőr tokok, az Apple Watch szíjak, több Apple Watch modell és más anyagú szíjak, az AirPods, az iPad mini, és több iPhone modell is. Érdekes módon az iPhone SE készletei is alacsonyak, bár a jelentés szerint a frissítésükre csak jövőre számítanak.

Az Apple az iPhone 16-tal együtt mutatja be az iPhone SE 4-et?

A FineWoven tokok kapcsán a jelentés megjegyzi, hogy az alacsony készlet arra utalhat, hogy az Apple vagy megszünteti ezt az anyagot, vagy új színekkel és hardverekkel tervezi frissíteni a kínálatot.

Mivel a listán szereplő más termékek várhatóan frissülnek, esély van arra, hogy az Apple az iPhone SE-t is frissítse. Azonban az esélyek alacsonyak, mivel az eddigi pletykák szerint az iPhone SE 4 megjelenésére 2025 márciusa és májusa között kerülne sor.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Apple korábban is kiszámíthatatlan volt, és az SE sorozat megjelenési ütemezése is változó volt. Az iPhone SE 3 alacsony készlete reményt ad egy korai SE 4 megjelenésére, és az Apple Intelligencia iránti törekvése esetleg korábbi frissítést indokolhat, az A18 chip bevezetésével. Ez lehetőséget adna a fogyasztóknak, hogy megfizethető áron tapasztalják meg az Apple legújabb AI újításait, és ha a telefon valóban az iPhone 14 házába kerül, sok felhasználó, aki az új AI funkciókra vágyik, örömmel fogadná ezt a frissítést.

Mit gondolsz, az Apple kiadja az iPhone SE 4-et az iPhone 16 sorozat mellett?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei