Az Apple iPhone 16 Pro letaszíthatja a trónról a Galaxy S24-et, mint a legvékonyabb keretű okostelefont

2024.06.04| Android Authority

A pletykák szerint az iPhone 16 Pro modellek a Border Reduction Structure technológia segítségével zsugorítják a kijelző kereteit.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

  • Ha igaz, az Apple letaszítaná a trónról a Samsungot azzal, hogy megszerezné a világ legvékonyabb keretű okostelefonjának státuszát, amelyet jelenleg a Galaxy S24 birtokol.
  • Az iPhone 16 sorozat valószínűleg ez év végén, esetleg szeptember közepén fog megjelenni.

A legújabb okostelefonok általában kiforrtak. Míg a vállalatok minden éves frissítéssel továbbra is új fejlesztéseket hoznak az asztalra, a frissítések többnyire ismétlődőek voltak. Ezen a ponton az Apple csiszolja iPhone-jait a dizájn, a SoC-k, a kamerák és így tovább tökéletesítésével. Az iPhone 16 Pro háza sem lehet más, hiszen a pletykák szerint tovább zsugorítják a kijelző előlapjait, hogy a világ legvékonyabbja legyen.

Az Apple iPhone 16 Pro letaszíthatja a trónról a Galaxy S24-et, mint a legvékonyabb keretű okostelefont

Az Ice Universe néven ismert, jó hírű kiszivárogtató szerint az Apple iPhone 16 Pro letaszítja a trónról a Samsung Galaxy S24-et, és a világ legvékonyabb keretű okostelefonjává válik. Ha ez a pletyka igaznak bizonyul, akkor arra számíthat, hogy az iPhone 16 Pro keretei keskenyebbek lesznek, mint 1,52 mm (amit jelenleg a Galaxy S24 kínál).

Ez a pletyka megerősíti a korábbi jelentéseket, amelyek hasonló állításokat tettek. Az iPhone 16 Pro modellekkel az Apple átveheti a Border Reduction Structure (BRS) technológiát. Ez lehetővé tenné, hogy a megfelelő áramköröket hatékonyabban pakolja a kijelző alá, és ennek következtében csökkenjen a telefon kerete. Referenciaként az iPhone 15 Pro előlapjai 1,55 mm vastagságúak.

Az iPhone 16 sorozat még ebben az évben, egy szeptember közepén megrendezésre kerülő különleges esemény során fog megjelenni. A vékonyabb kereteken túl a Pro és Pro Max modellek nagyobb felépítéssel, továbbfejlesztett kamerákkal, kiváló akkumulátorokkal és nagyobb tárolási kapacitással büszkélkedhetnek. A hamarosan megjelenő A18 Pro chip néhány exkluzív iOS 18 AI funkciót is működtethet egy továbbfejlesztett Neural Engine segítségével.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
A világ legtörékenyebb mobilja az S8

A világ legtörékenyebb mobilja az S8

2017.05.10
| SamMobile
Úgy tűnik, lesz gondjuk a Samsung Galaxy S8 tulajdonosoknak, már hivatalosan is nagyon törékenynek kategorizálták a modellt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei