Az Apple iPhone SE 4 499 dollárról indulhat OLED kijelzővel és 48 MP-es kamerával

2024.07.23| Phone Arena

Ki vár már egy új, kompakt iPhone-t az életébe? Mivel a 2021-es iPhone 13 mini és a 2020-as iPhone 12 mini nem sikerült jól, az Apple valószínűleg nem fog kiadni egy kisebb verziót az iPhone 16-ból idén ősszel.

A 2022-ben kiadott iPhone SE 3 egyértelműen megérett egy frissítésre, és annak az esélye, hogy jövő tavasszal bemutatják a negyedik generációs, pénztárcabarát készüléket, napról napra nő. A mai jelentés Ice Universe-től származik, aki elsősorban ismeretlen Samsung termékekről szóló belső információk feltárására specializálódott közösségi média tipster.

Bár ez egy kicsit bizonytalanná teszi, hogy mennyire bízhatunk ebben az új jelentésben, a részletek nagy része megegyezik a korábbi pletykákkal ugyanebben a témában.

Az Apple iPhone SE 4 499 dollárról indulhat OLED kijelzővel és 48 MP-es kamerával

Az iPhone SE 4 várható főbb specifikációi jelenleg:

  • 6,06 hüvelykes LTPS OLED kijelző 60 Hz-es frissítési technológiával
  • Apple A18 processzor
  • LPDDR5 6GB - 8GB memória
  • 48MP egyetlen hátsó kamera

Tudjuk, mire gondol. Egy több mint 6 hüvelykes képernyővel nehéz lesz a negyedik generációs iPhone SE-t valóban kisméretű okostelefonnak tekinteni. Azonban egy 2024-es (vagy 2025-ös) eszköz számára ez határozottan kompakt lehet, valószínűleg megszüntetve az elődje vastag káváinak nagy részét.

A harmadik generációs iPhone SE egy szerény méretű, 4,7 hüvelykes IPS LCD panellel rendelkezik, és régóta várt utódja széles körben várhatóan javítani fog a kijelző teljesítményén OLED technológiával, miközben sajnos megtartja a "hagyományos" 60 Hz-es frissítési képességeket.

Az Apple iPhone SE 4 499 dollárról indulhat OLED kijelzővel és 48 MP-es kamerával

Ez a render arra utal, hogy az iPhone SE 4 feltűnően hasonlíthat a 2022-es iPhone 14-re

Az iPhone SE 3-hoz hasonlóan, amely az Apple A15 Bionic chipet kölcsönözte a hat hónappal korábban megjelent legjobb iPhone-októl, az iPhone SE 4 most várhatóan egy korszerű A18 processzort oszt meg az őszi iPhone 16 Pro és 16 Pro Max modellekkel. Hihetetlen módon ez az olcsó készülék gyorsabbá válna, mint a "rendes" iPhone 16 és 16 Plus, amelyek valószínűleg egy Apple A17 SoC-t fognak használni.

A mai jelentés "6-8 GB RAM" része közben egy kicsit zavarba ejtő, ami arra utal, hogy Ice Universe még nem tud mindent az Apple terveiről a következő generációs iPhone SE-vel kapcsolatban. A 48MP-es hátsó kamera még egy jelentős frissítést jelentene a jelenlegi iPhone SE (2022) modellhez képest, de másodlagos kamera hiányában az általános fényképezési képességek nyilvánvalóan elmaradnak az iPhone 15 által kínáltaktól.

Mikor érkezik az iPhone SE 4 és mennyibe fog kerülni?

Ha bízunk Ice Universe minden információjában, akkor az Apple jelenlegi célzott megjelenési ütemterve 2025 márciusa és májusa között van, és az ár valószínűleg valahol az 499-549 dollár tartományban lesz.

Ez utóbbi rész egy kicsit drágábbá tenné a negyedik generációs iPhone SE-t az elődjénél, amely eredetileg 429 dollártól indult és valójában még mindig ezen az áron elérhető egy belépő szintű 64 GB-os tároló konfigurációban.

Az Apple iPhone SE 4 499 dollárról indulhat OLED kijelzővel és 48 MP-es kamerával

A mai jelentés nem említi az iPhone SE (2025) tároló változatait, és ugyanez vonatkozik a "notch-os" dizájnra is, amelyet korábban több különböző iparági bennfentes is pletykált. Ice Universe említ egy csomó részletet a távolabbi iPhone 17-ről, 17 Pro-ról, 17 Pro Max-ról és 17 Slim (vagy Ultra) modellekről, amelyeket már hallottunk korábban szivárogtatóktól és tipsterektől, akik jobb eredményeket értek el az Apple dolgairól.

Az egész iPhone 17 család várhatóan korszerű LTPO kijelző technológiát kínál, míg a Pro sorozat 12 GB RAM-ot és három 48MP-es kamerát tartalmazhat. Végül, de nem utolsósorban, az iPhone 17 Slim egy "teljesen újratervezett, ultra vékony modellként" van leírva, körülbelül 6,65 hüvelykes képernyő átlóval, és magasabb árral, mint a 17 Pro Max, annak ellenére, hogy összességében szerényebb specifikációkkal rendelkezik, mint kevesebb memória, gyengébb processzor és gyengébb kamerák.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.
Öt új színben jön az olcsó iPhone

Öt új színben jön az olcsó iPhone

2018.07.06
| GSM Arena
Ősszel mutatkozhat be a 6.1 colos iPhone 9, méghozzá 700 dolláros áron.
Ezt tudjuk az iPhone SE 4-ről jelenleg

Ezt tudjuk az iPhone SE 4-ről jelenleg

2023.04.14
| MacRumors
Az iPhone SE negyedik generációjával kapcsolatos pletykák már a jelenlegi modell megjelenése után néhány hónappal megjelentek.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei