Az Apple új akkumulátor technológiát alkalmaz az iPhone 17 sorozathoz

2024.10.16| Phone Arena

Egy blogbejegyzés szerint, amelyet Maijin Bu tett közzé, az Apple az új akkumulátor ragasztási technológiát, amelyet idén mutattak be az iPhone 16 és iPhone 16 Plus modelleken, jövőre mind a négy iPhone 17 modellen alkalmazni fogja.

Az új ragasztó segítségével az Apple elektromosan indukált ragasztóleválasztási technológiát használhat, amely lehetővé teszi, hogy az akkumulátort könnyedén eltávolítsák elektromos áram segítségével. Az áram csökkenti a ragasztó erejét, így az akkumulátor kis erőfeszítéssel eltávolítható.

Miután az áramot alkalmazták és az akkumulátort eltávolították, egy friss ragasztóréteget kell felvinni, hogy az új akkumulátor rögzíthető legyen. Ez az új technológia felváltja a hőpisztolyok, feszítő eszközök és erő használatát, amelyek eddig szükségesek voltak egy iPhone akkumulátorának cseréjéhez. Az, hogy az új ragasztót először az idei nem-Pro iPhone modelleken tesztelik, lehetőséget ad az Apple számára, hogy visszajelzéseket gyűjtsön az Apple Store Genius Bar munkatársaitól, mielőtt jövőre mind a négy iPhone 17 modellen alkalmazzák.

Érdekes, hogy egy ilyen újítás, mint az új akkumulátor ragasztási technológia, először a nem-Pro iPhone modelleken kerül bevezetésre, miközben ezek a telefonok általában nem kapják meg először az új funkciókat, mint például a fejlettebb kamerák, a Dynamic Island vagy a 120Hz-es ProMotion kijelzők, amelyek eddig csak a Pro és Pro Max modelleken jelentek meg, kezdve a 2021-es iPhone 13 sorozattal.

Az Apple új akkumulátor technológiát alkalmaz az iPhone 17 sorozathoz

Az ultrakarcsú iPhone 17 Air, amely az iPhone 17 Plus modellt váltja majd, képes lesz használni az új ragasztót és az elektromosan indukált ragasztóleválasztást, hogy megtartsa várható karcsú megjelenését, mivel ez lehetővé teszi, hogy az Apple elhagyja bizonyos akkumulátorral kapcsolatos alkatrészeket, mint például a konzolokat, csavarokat és rögzítőelemeket.

Bár az iPhone 17 Air specifikációi nem tűnnek különösebben figyelemreméltónak, a készülék várhatóan drágább lesz, mint a csúcsmodell iPhone 17 Pro Max. Az utóbbi ára várhatóan 1199 dollárról indul, míg az iPhone 17 Air pletykák szerint 1299 dollárról kezdődik. Az ultra-vékony dizájn lesz a telefon nagy vonzereje, és az iPhone 17 Air valószínűleg nem fogja használni az A19 Pro alkalmazásprocesszort, helyette az A19 AP-vel érkezhet.

Az iPhone 17 Air 8GB RAM-mal rendelkezik majd, ami lehetővé teszi az Apple Intelligence támogatását, de a korai pletykák szerint a készüléknek csak egy hátsó kamerája lehet.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei