Az Apple Watch Series 10 és Ultra 2 dizájnjának kulisszatitkai

2024.09.20| 9to5mac

Az Apple dizájncsapata megosztotta a Watch Series 10 és az új fekete Ultra 2 kulisszatitkait, rávilágítva a nagyobb kijelzők és tartós anyagok előnyeire.

Az Apple dizájncsapata, köztük Molly Anderson és Alan Dye dizájnvezetők, a brit GQ-nak beszéltek az Apple Watch Series 10-ről és az új fekete Apple Watch Ultra 2-ről, felfedve néhány érdekes tervezési részletet.

A nagyobb kijelzők új lehetőségeket nyitnak meg, amivel a tervezők hatékonyabbá váltak, különösen a kisméretű képernyők esetében. Az új Series 10 nem vesztette el az eredeti Apple Watch erősségeit, de az Ultra-val kezdődő nagyobb kijelzők új prioritásokat hoztak. Dye szerint az új megoldások további bizonyítékait láthatjuk majd a közeljövőben.

Az Apple Watch Series 10 és Ultra 2 dizájnjának kulisszatitkai

A fekete titán Ultra 2 esetében Anderson eloszlatta a tartóssággal kapcsolatos félelmeket. A gyémántszerű szénbevonat rendkívül ellenálló, így szinte csak a gyémánt lenne képes megkarcolni. Ez a kivitel biztosítja, hogy az órád megőrzi a prémium megjelenését hosszú távon is.

Az új Reflections óralap kapcsán Dye részletezte, hogy a design a hagyományos, kézzel faragott guilloche számlapokat idézi, és a beépített érzékelőkkel és giroszkóppal együttműködve a csuklód mozgásával reagál a napfényre. A csapat arra törekedett, hogy a tükröződések a valódi világ visszaverődéseit idézzék meg, ezzel még egyedibb élményt nyújtva.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Néhány más érdekesség is napvilágot látott: a tervezők többsége rendelkezik hagyományos, analóg órákkal is. Alan Dye különösen büszke arra, hogy az Apple Watch már a vörös szőnyegeken is feltűnik a filmbemutatókon, és kiemelte, hogy a tervezőcsapat mindig kutat, új megoldások után kutatva nem félnek az újítástól.

Az Apple Watch Ultra és a Series 10 búvárfunkcióiért a tervezők küzdelmet folytattak, mivel az Apple nem egy búvárcég, de ennek ellenére fontos új funkciókat sikerült beépíteniük.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Apple Watch Series 10: mi várható jövő hónapban?

Apple Watch Series 10: mi várható jövő hónapban?

2024.08.17
| 9to5 Mac
Jövő hónapban debütál az Apple Watch Series 10 az Apple iPhone 16 szériával együtt.
Apple Watch Ultra 3: amit eddig tudunk

Apple Watch Ultra 3: amit eddig tudunk

2024.07.03
| MacRumors
Az Apple Watch Ultra 3, amely várhatóan 2024 szeptemberében jelenik meg az iPhone 16-tal együtt, kevesebb frissítést kínálhat, mint elődje, az Apple Watch Ultra 2. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen változásokat pletykálnak!
Tényleg az iPhone 16 Pro Maxot fogják venni legtöbben?

Tényleg az iPhone 16 Pro Maxot fogják venni legtöbben?

2024.08.26
| Phone Arena
Az Apple várhatóan az iPhone 16 Pro Max modellből fog a legtöbbet gyártani 2024-ben.
Az új Apple Watch vérnyomásmérést és alvási apnoe-észlelést kínálhat

Az új Apple Watch vérnyomásmérést és alvási apnoe-észlelést kínálhat

2023.12.20
| MacRumors
Az Apple 2023-ban néhány frissítést hajtott végre az Apple Watch termékcsaládon, de a 2024-es Apple Watch modellek várhatóan új funkciókészletet fognak tartalmazni, amely sokkal vonzóbbá teszi őket a fogyasztók számára – mondta el Mark Gurman, a Bloomberg Power On hírlevelében.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei