Az iOS 18 az AI-nak köszönhetően egy lépéssel közelebb hozhatja az Apple Mailt a Gmailhez

2024.06.07| Android Authority

Miért írna e-maileket, ha iPhone-ja Neural Engine-je meg tudja alkotni ezeket az Ön nevében?

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

  • Az iOS 18 az elmúlt évek legnagyobb frissítéseit vezetheti be az Apple Mailben, rengeteg mesterségesintelligencia-alapú eszközzel.
  • Ezek magukban foglalhatják az automatikus kategorizálást, az intelligens válaszokat, az e-mail hangszín beállítását, az összegzést stb.
  • Hétfőn az Apple bemutatja az iOS 18-at és annak AI-frissítéseit, valamint az iPadOS 18-at, a watchOS 11-et és a macOS 15-öt.

A várakozásnak majdnem vége. A WWDC24 hétfőn kezdődik – amikor az Apple bemutatja az iOS 18-at, az iPadOS 18-at, a watchOS 11-et és a macOS 15-öt. Egy friss jelentés szerint az iOS 18 fel fogja tölteni az Apple Mail alkalmazást azáltal, hogy számos praktikus mesterséges intelligencia funkciót vezet be.

Az AppleInsider által megszerzett információk alapján az iOS 18 rendszeren futó Apple Mail néhány fejlett mesterséges intelligencia funkciót tartalmazhat, amelyek segítik a felhasználókat a feladatok elvégzésében. Az alkalmazás állítólag bevezeti az automatikus kategorizálást, az e-mailek típus szerinti rendezését. Az előre meghatározott kategóriák a következők lehetnek: Kereskedelem, Hírek, Egyéb, Promóciók, Közösségi és Tranzakciók.

Az iOS 18 az AI-nak köszönhetően egy lépéssel közelebb hozhatja az Apple Mailt a Gmailhez

Így végre az iOS 18 Mail alkalmazása is támogatja az intelligens válaszokat, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy automatikusan generált üzeneteket küldjenek, amelyek megfelelnek a beszélgetés kontextusának. A funkció állítólag más alkalmazásokkal is működni fog, mint például az Apple Messages. Ezen túlmenően az iOS 18 összefoglaló támogatást is nyújthat a Mail alkalmazáshoz és a rendszer más részeihez, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy elolvassák a bevitt vagy fogadott szöveg rövidebb verzióit.

A felhasználók munkafolyamatainak további egyszerűsítése érdekében az iOS 18 rendszeren futó Apple Mail támogatja a stílus beállítását is. Így megkérheti Sirit, hogy professzionálisabb hangzású legyen az e-mailje. Hasonlóképpen, a Siri várhatóan jobban ismeri az alkalmazáson belüli tartalmakat a rendszerben, lehetővé téve a speciális feladatok önálló elvégzését.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a jelentés az iOS 18 belső buildjein alapul. Így van esély arra, hogy ezeknek a funkcióknak egy része (vagy mindegyike) nem fog szerepelni a nyilvános verzióban. Végső soron mindössze négy napon belül biztosan tudni fogunk, mivel a cég a WWDC24 nyitóbeszédén hivatalosan is bemutatja az operációs rendszert és megerősíti annak funkcióit.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei