Az iOS 18 új AirPods funkciói forradalmasítják a zenehallgatást...

2024.06.07| 9to5Mac
Címkék:

apple

,

ios

,

airpods

,

ios 18


Az iOS 18 új AirPods funkciói izgalmas fejlesztéseket ígérnek a felhasználóknak.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az iOS 18 körüli mesterséges intelligencia-funkciók felhajtása mellett könnyen elfelejtjük, hogy az Apple más területeken is izgalmas fejlesztéseket kínál. Az AirPods, amely az elmúlt években folyamatosan kapott új funkciókat és fejlesztéseket, ismét középpontba kerül. Az iOS 17 jelentős újításai után mit tartogat az Apple a következő verzióban? Nézzük meg, milyen újdonságokra számíthatunk az AirPods felhasználók számára az iOS 18-ban.

Az iOS 18 új AirPods funkciói forradalmasítják a zenehallgatást...

Az iOS 17 számos jelentős fejlesztést hozott az AirPods felhasználóknak, különösen az AirPods Pro 2 esetében. Az öt legfontosabb újítás a következő volt: adaptív hang, beszélgetés tudatosság, személyre szabott hangerő, némítás vagy némítás feloldása, és az automatikus kapcsolás javítása. Ezek közül csak az utóbbi kettő vált elérhetővé az összes AirPods modellre, míg a többi kizárólag az AirPods Pro 2 felhasználókat érintette.

Mark Gurman, a Bloomberg ismert tech szakértője, a WWDC kapcsán jelentette be az iOS 18 két új AirPods funkcióját. Az újítások középpontjában a hallásvizsgálat és a hallókészülék funkciók állnak. Az új hallásvizsgálati funkcióval az AirPods képes lesz különböző hangokat lejátszani, hogy felmérje a felhasználó hallásának állapotát. Ez a funkció segíthet az embereknek időben felismerni a hallásproblémákat, hasonlóan ahhoz, ahogyan az Apple Watch EKG-alkalmazása figyeli a szívproblémákat. Emellett a hallókészülék funkció lehetőséget nyújt majd az AirPods számára, hogy hallásjavító eszközként működjön, intelligens módon alkalmazkodva a felhasználók egyéni hallásigényeihez.

Az iOS 18 új AirPods funkciói forradalmasítják a zenehallgatást...

A hallókészülék funkció különösen nagy jelentőséggel bírhat, mivel az Apple új szintre emelheti a hallássegítést. Az intelligens hallásvizsgálat révén az AirPods képes lesz megérteni az egyes felhasználók hallásproblémáit, és ennek megfelelően javítani a hallásukat. Ez az újítás különösen fontos lehet azoknak, akik enyhe halláscsökkenéssel küzdenek, de még nem rendelkeznek hagyományos hallókészülékkel. Az Apple célja, hogy ezek az új funkciók ne csak a hallássérültek számára legyenek hasznosak, hanem minden felhasználó számára értéket nyújtsanak.

Bár az iOS 18-ban várható új AirPods funkciókról még kevés részlet áll rendelkezésre, ezek az újítások már most nagy izgalmat keltenek. Az Apple valószínűleg további finomságokat is tartogat a tarsolyában, amelyekről hamarosan többet tudhatunk meg. Addig is, az AirPods felhasználók izgatottan várhatják, hogy milyen új lehetőségeket hoz az iOS 18, és hogyan javítja tovább a mindennapi zenehallgatási és kommunikációs élményt.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei