Az iPhone 16 pár nappal korábban érkezik

2024.08.05| Phone Arena

Ahogy közeledünk augusztushoz, úgy tűnik, hogy az iPhone 16 család összes részlete - az akkumulátor kapacitásoktól a dizájnokig - véglegesítésre került.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Apple hagyományosan szeptemberben mutatja be új iPhone modelljeit, így a cég valószínűleg már döntött a bemutató dátumáról. És úgy tűnik, egy kínai hírforrás tudja, mikor lesz ez pontosan. A CNMO Technology News szerint az iPhone 16 sorozatot szeptember 10-én jelentik be. Ez valószínűnek tűnik, mivel az Apple szereti kedden tartani az iPhone bejelentési eseményeit. Tavaly például az esemény szeptember 12-én, kedden volt. Egy kivétel volt az iPhone 14 bemutatója, amelyet szerdán tartottak, de az Apple-nek volt oka arra, hogy 2022-ben megszakítsa a hagyományt.

A CNMO nem rendelkezik bevált jóslati előzménnyel ilyen típusú információk tekintetében, és nem tudjuk, honnan szerezte az információt. Lehet, hogy csak egy megalapozott találgatás, így érdemes egy csipetnyi szkepticizmussal kezelni ezt a jelentést.

Az iPhone 16 az elmúlt évek egyik legizgalmasabb kiadása lehet az Apple számára. Ennek oka, hogy a sorozat nagy hangsúlyt fektet az AI funkciókra, amelyek manapság mindenki érdeklődését felkeltik. Azonban nem minden funkció lesz elérhető a megjelenéskor. Hardver fronton nagyobb, 6,3 hüvelykes és 6,9 hüvelykes Pro modellekre, enyhén átdolgozott standard modellekre, új fotózási gombra és gyorsabb, 3 nm-es chipekre számíthatunk az egész sorozatban.

Az iPhone 16 pár nappal korábban érkezik

Az Action Button, amely tavaly kizárólag a Pro modelleké volt, az egész sorozatban elérhető lesz. Az iPhone 16 Pro megkapja az iPhone 15 Pro Max Tetraprism 5x optikai zoom lencséjét. A Pro modellek valószínűleg egy új 48MP ultraszéles kamerával is büszkélkedhetnek.

Az iPhone 16 Plus kivételével minden modell állítólag növekedést lát az akkumulátor kapacitásában, és a sorozat várhatóan támogatja a gyorsabb vezetékes és vezeték nélküli töltési sebességeket is. Bár az iPhone 15 Pro és Pro Max technikailag alkalmas az Apple Intelligence használatára - ez az, amit az Apple az AI funkcióinak hív -, csak az iPhone 16 kap majd helyi AI képességeket, amelyek segíthetnek kiemelni és felülmúlni a 2024 legjobb telefonjait.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei