Az iPhone 17 és az iPhone 17 Air 120Hz-es kijelzővel érkezhetnek

2024.09.23| Android Headlines

Az Apple nemrég mutatta be az iPhone 16 szériát, és a vásárlók már meg is kezdték az új készülékek átvételét. Azonban a pletykák az iPhone 17 szériáról máris elkezdtek terjedni.

Ross Young, a Display Supply Chain Consultants szakértője néhány részletet osztott meg a 2024-es iPhone kijelzőivel kapcsolatban. Young szerint az iPhone 17 és a vékonyabb modell, amelyet valószínűleg iPhone 17 Air-nek vagy iPhone 17 Slim-nek neveznek majd, 120Hz-es kijelzőt kapnak.

Érdemes megjegyezni, hogy Young korábbi jóslatai az iPhone-okról a bemutatás előtt többször is helytállónak bizonyultak. Ő volt az első, aki megjósolta, hogy az iPhone 16 Pro és a 16 Pro Max 6,3 és 6,9 hüvelykes kijelzőkkel mutatkoznak be.

Az iPhone 17 és az iPhone 17 Air végre 120Hz-es frissítési rátával jönnek

Young az X-en (korábbi Twitter) közzétett posztjában elmondta, hogy az iPhone 17 és az iPhone 17 Air végre megkapják a 120Hz-es frissítési rátát a ProMotion technológiának köszönhetően. Az újonnan megjelent iPhone 16 és 16 Plus modellek még mindig csak 60Hz-es frissítési rátát kínálnak.

A magasabb frissítési rátával az iPhone 17 és az iPhone 17 Air simább görgetést és videókat biztosítanak majd, emellett az energiahatékonyabb üzemmódba is képesek lesznek váltani a ProMotion technológiának köszönhetően. Ez lehetővé teszi az „always-on” (mindig bekapcsolt) kijelző funkciót, így a jövő évi iPhone-okon a zárolt képernyő elemei akkor is láthatók maradnak, ha a telefon zárolva van.

Az iPhone 17 és az iPhone 17 Air 120Hz-es kijelzővel érkezhetnek

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az iPhone 13 Pro akár 10Hz-re is csökkentheti a frissítési rátáját, míg az iPhone 14 Pro-tól a 16 Pro-ig terjedő modellek 1Hz-re is le tudnak menni. Még nem világos, hogy az iPhone 17 széria esetében a frissítési ráta 10Hz-re vagy 1Hz-re lesz-e képes lecsökkenni.

Az iPhone 17 Pro nem fog rendelkezni kijelző alatti Face ID technológiával

Young egy mostanra törölt X posztban válaszolt néhány kérdésre az iPhone 17 sorozattal kapcsolatban. Egyesek félreértették a válaszát, és arról számoltak be, hogy az iPhone 17 Pro is kap kijelző alatti Face ID technológiát. Young azonban később tisztázta, hogy ez a technológia nem várható az iPhone 17 Pro-nál.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei