Az online társkeresés különleges világa

2023.10.12
Címkék:

Manapság, amikor már valóban minden átkerült a virtuális világba, nem is olyan meglepő, ha új szabályrendszerek mentén zajlanak a dolgok. Ez alól nem kivétel a társkeresés sem.

Míg korábban a baráti körből kerültek ki a párok, addig ma már ez szinte teljesen átalakult. Előbb vagy utóbb ugyanis mindenki azon kapja magát, hogy regisztrál az olyan online társkeresőkre, mint amilyen többek között a CUPYDO Társkereső is. Itt azonban merőben más szabályok érvényesek.

Az online társkeresés különleges világa

Tanulni kell az online társkeresést!

 

Akár hiszed, akár nem, ezen a platformon más szabályok mentén fogsz tudni érvényesülni, így a legjobb, ha mihamarabb beletanulsz a hogyanba. Mutatjuk, mire figyelj!

 

  • Először is ne várd a sült galambot. Légy aktív, küldj üzeneteket, válaszolj minden megkeresésre akár szimpatikus az illető, akár nem. A nagy számok törvénye itt is érvényesül, így minél jobban pörögsz, annál hamarabb találhatod meg a másik feled.
  • Meg kell tanulni olvasni a sorok között. Ez azonban korántsem jelenti azt, hogy az írásos üzeneteket a saját értelmezésedben, a saját magad által kimondott hangsúllyal olvasod el. Legtöbbször ugyanis a fogadó fél olyat is belelát egy-egy mondatba, ami egyáltalán nincs benne. Inkább figyelj arra, hogy valóban mit ír a partnered, illetve hogy milyen gyakorisággal üzen neked. Csak akkor ír, amikor ő kezdeményez vagy ha te keresed, akkor is észszerű időn belül válaszol? Ezek sokat elárulnak arról, hogy mennyire vagy fontos a számára.

 

Ha ezekre odafigyelsz, biztosan nem fog kudarcélmény érni.

 

Tudatosan vágj bele!

 

Az egyik legnagyobb hiba, amit elkövethetsz az, ha úgy regisztrálsz a CUPYDO Társkereső felületére, hogy azt sem tudod, hogy kit keresel.

 

Éppen ezért, mielőtt belevágsz ebbe a nagy kalandba, ülj le, és gondold végig, hogy mi a fontos számodra, mit keresel egy kapcsolatban, mi miatt futottak zátonyra a korábbi párkapcsolataid. 

 

Ha ezekre tudsz őszinte és konkrét választ adni, akkor bizony tudni fogod azt is, hogy ki és mi tenne téged boldoggá. Innen pedig már csak pár lépés a célirányos párkeresés. 

 

Sokan hordozzák az előzőekben szerzett rossz élményeket, tapasztalatokat, amelyeket ha nem kezelnek megfelelően, akkor csírájában öli meg az új kezdeményezéseket. Éppen ezért ha teheted, indíts tiszta lappal.

 

Fontos az őszinteség és a tisztelet!

 

Minden bizonnyal te magad is találkoztál már azzal a modern kori jelenséggel, hogy az internetes felületeken sokkal többet megengednek maguknak az emberek, sokkal udvariatlanabbak és durvábbak, mint személyesen.

 

Óva intünk azonban attól, hogy ilyen hibát kövess el. A társkeresés során amúgy is mindenki sokkal kiszolgáltatottabb, éppen ezért érdemes maximális tisztelettel fordulni a másik felé. Még ha úgy is érzed, hogy nem tetszik az illető, annak is úgy adj hangot, hogy egy pozitív üzenetbe csomagolod. Jó, ha nem okozok senkinek további sérüléseket, és természetesen cserébe pont ugyanezt elvárhatod te magad is!

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei