Bemutatkozik a vivo V40 sorozat

2024.07.29| GSM Arena

A vivo V40 sorozat hivatalosan is bemutatkozik Indiában 2024. augusztus 7-én, lenyűgöző specifikációkkal és elegáns dizájnnal.

Bemutatkozik a vivo V40 sorozat Indiában: A legújabb csúcstechnológia érkezik! A technológia szerelmesei számára izgalmas hír érkezett: a vivo V40 sorozat hivatalosan is bemutatkozik Indiában 2024. augusztus 7-én! A vivo V40 és a vivo V40 Pro készülékek nemcsak lenyűgöző specifikációkkal, hanem kiemelkedő dizájnnal is hódítanak majd.

A vivo V40 Pro nemrégiben feltűnt a Geekbench tesztelésén, ahol a MediaTek Dimensity 9200+ lapkakészlettel kápráztatta el a szakértőket. Ez a készülék Indiában debütál majd világszerte először, és lenyűgöző teljesítményével biztosan sok rajongót szerez. A Pro változat különleges előnye a 2x optikai zoomos (és 50x digitális zoomos) teleobjektív, amely a Sony IMX816 érzékelőt használja, így professzionális minőségű fotókat készíthetünk vele.

Bemutatkozik a vivo V40 sorozat

A nem Pro változat, a vivo V40 sem marad le a versenyben, hiszen a Snapdragon 7 Gen 3 lapkakészlettel van felszerelve. Ez a modell is kiváló teljesítményt nyújt, és minden igényt kielégít, amit csak egy modern okostelefontól elvárhatunk.

Mindkét készülék 5500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely 80 W-os vezetékes töltéstámogatással párosul. A vivo szerint ezek a legvékonyabb készülékek Indiában, amelyek ilyen töltési teljesítményt nyújtanak. Fotózás terén sem kell kompromisszumot kötni, hiszen mindkét modell 50 MP-es kamerákkal van felszerelve. A vivo V40 két hátlapi kamerával (fő és ultraszéles), míg a V40 Pro egy teleobjektívvel is kiegészül.

 



A szelfik szerelmeseinek is jó hírrel szolgálhatunk: mindkét készülék 50 MP-es előlapi kamerát kapott. Ráadásul a por- és vízállóságért az IP68-as tanúsítvány felel, így bátran használhatjuk őket a mindennapokban.

A vivo V40 Pro Ganges Blue és Lotus Purple színekben lesz elérhető, míg a vanília modell színei egyelőre nem teljesen tisztázottak, de könnyen lehet, hogy ugyanebben a palettában lesz kapható. A készülékek letisztult és elegáns dizájnja biztosan sokak kedvencévé válik majd.

Ne felejtsétek el bejelölni a naptáratokban 2024. augusztus 7-ét, hogy elsőként tapasztalhassátok meg a vivo V40 sorozat nyújtotta élményt! Az új készülékekkel nemcsak tökéletes portrékat készíthetünk, hanem a profi minőséget is élvezhetjük minden egyes kattintással.

Tudj meg többet és csatlakozz a várakozás izgalmához a vivo India hivatalos oldalán és közösségi média felületein: (https://t.co/W1jJuy8RV4)

#ZEISSPortraitSoPro #vivoV40series #ProTraits #DesignPro

Ez a bemutatkozás garantáltan felkelti a technológiai újdonságok iránt érdeklődők figyelmét. A vivo V40 és V40 Pro készülékek mind a teljesítmény, mind a dizájn terén magasra teszik a lécet, így érdemes lesz figyelemmel kísérni az augusztus 7-i bemutatót.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

P30 Pro: HarmonyOS-re frissül az Android

2020.10.12
| Express
Egy friss hír szerint a Huawei P30 Pro tulajdonosai Harmony OS-re kell, hogy váltsanak, ha meg akarják kapni a friss funkciókat.
LG V50: két kijelzős, hajlítható mobil

LG V50: két kijelzős, hajlítható mobil

2019.02.25
| GSM Arena
Két kijelzős mobilt mutatott be az LG a Mobile World Congressen.
LCD kijelzőt kap az LG G8 ThinQ

LCD kijelzőt kap az LG G8 ThinQ

2018.06.13
| Twitter
A kisebbik dél-koreai gyártó várhatóan 4K felbontással hozza el az LG G8 ThinQ okostelefont.
Tarolt az LG a CES 2019-en

Tarolt az LG a CES 2019-en

2019.01.22
| LG
Az LG számos kategóriában több mint 140 díjat söpört be a CES-en.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei