Brutális lesz a Xiaomi 15 Pro hátlapja (fotókkal)

2024.10.08| Phone Arena
Címkék:

Xiaomi 15 Pro

,

pletyka


A Xiaomi 15 Pro dizájnja és színei kiszivárogtak a legújabb rendereken keresztül, és ezek érdekes részleteket fedtek fel a készülékről.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Xiaomi 15 sorozatot várhatóan ebben a hónapban mutatják be Kínában, majd jövőre kerül globális forgalomba. A kiszivárgott képek alapján a Xiaomi 15 Pro megtartja elődje dizájnelemeit, köztük a jellegzetes négyzet alakú, hármas hátsó kameramodult. Azonban a LED vaku a kamera szigetén kívülre került, ami valószínűleg azért történt, hogy helyet adjon egy erős lézeres autofókusz (AF) modulnak. Ez a technológia segít a kamera pontosabb fókuszálásában a lézeres távolságmérés révén.

A készülék kamerarendszere várhatóan egy 50 MP-es Light Fusion 900-as sorozatú fő szenzort kap f/1,4-es rekesznyílással, amit egy 50 MP-es ultraszéles látószögű lencse és egy 50 MP-es Sony IMX858 5X teleobjektív egészít ki. Az előlapi kamera 32 MP-es lesz. A Xiaomi 14 sorozat után a Xiaomi 15 Pro is a Leica kamerás finomhangolást alkalmazza.

Brutális lesz a Xiaomi 15 Pro hátlapja (fotókkal)

Színek és kialakítás

A Xiaomi 15 Pro három színben lesz elérhető: fekete, fehér és ezüst. Elképzelhető, hogy a Xiaomi különleges fantázianevekkel látja el ezeket a színeket, sőt, akár egy titánium kiadás is megjelenhet, ahogy a Xiaomi 14 Pro esetében. A készülék sima üvegből készült, fém kerettel, és egy elegáns „üvegszendvics” kialakítást követ.

Teljesítmény és egyéb specifikációk

A Xiaomi 15 Pro várhatóan a Snapdragon 8 Gen 4 processzorral debütál, ami az első telefon lehet, amely ezt az új csúcskategóriás lapkakészletet kapja. Ez akár 16 GB RAM-mal és 1 TB belső tárhellyel párosulhat.

Brutális lesz a Xiaomi 15 Pro hátlapja (fotókkal)

A telefon egy hatalmas, 6,78 hüvelykes, négyszer ívelt AMOLED kijelzőt kap 2K felbontással és 120 Hz-es képfrissítési rátával. Az akkumulátor kapacitása 6000 mAh lesz, 90W-os vezetékes, 80W-os vezeték nélküli és 10W-os fordított vezeték nélküli töltéssel.

Miért emelkedhet ki a versenytársak közül?

A Xiaomi 15 sorozat valószínűleg kiemelkedik a versenytársak, például az Honor, a vivo, az Oppo és a OnePlus közül, hiszen elsőként jelenhet meg a Snapdragon 8 Gen 4 processzorral, ami komoly előny a marketingben. Emellett a Xiaomi várhatóan 5 év Android frissítést kínál a 15 sorozathoz, ami ritka a piacon, és eddig csak a Samsung és a Google kínál ilyen hosszú támogatást.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.
Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Kuo: csak MFi kábellel lesz elérhető a gyorstöltés iPhone 15-ön

Kuo: csak MFi kábellel lesz elérhető a gyorstöltés iPhone 15-ön

2023.03.22
| 9to5 Mac
A legfrissebb jelentések alapján az iPhone 15 végre tényleg lemond a Lightning csatlakozóról az USB-C javára.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei