CES 2014: okos fülhallgató és csuklópánt az LG-től

2014.01.09| LG

Az LG két viselhető termékével, a Lifeband Touch csuklópánttal és a Heart Rate fülhallgatóval is jelentkezett a 2014-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az LG két viselhető termékével, a Lifeband Touch csuklópánttal és a Heart Rate fülhallgatóval is jelentkezett a 2014-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon. A Lifeband Touch egy merész, ugyanakkor kényelmes kialakítású, intelligens tevékenységkövető eszköz (activity tracker), amely pulzusmérőkkel és okostelefonokkal egyaránt kompatibilis. A Heart Rate fülhallgató kettős funkciójának hála a használója egyszerűen mérheti a pulzusát sportolás közben. Mindkét eszköz azt hivatott segíteni, hogy a felhasználó pontosabban nyomon követhesse sporttevékenységét. A Lifeband Touch és a Heart Rate fülhallgató a vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően egységes hordható rendszert alkotnak. Okostelefonnal összekapcsolva az eszközök képesek továbbítani a mért adatokat az Android és iOS rendszeren is elérhető és egyszerűen kezelhető LG Fitness alkalmazáson kívül más hasonló programoknak is, mint például a MyFitnessPal-nak, a Runkeepernek vagy a MapMyFitnessnek.

A Lifeband Touch aszimmetrikus és rugalmas kialakítása révén kiemelkedik a sportcsuklópántotok közül a kényelem és stílus terén. Az érintésérzékeny OLED-panelen az idő, a biometrikus adatok, a bejövő hívások és zenevezérlők láthatók. A beépített háromtengelyű gyorsulás- és magasságmérő pedig lehetővé teszi a legfontosabb teljesítménymutatók, így a megtett távolság, a sebesség, a lépésszám, az elégetett kalóriamennyiség és a tervezett iram pontos mérését. A könnyű és egyszerűen használható eszköz mozgásérzékelője automatikusan bekapcsolja a képernyőt, amikor a viselője elfordítja a csuklóját. A Lifeband Touch emellett Bluetooth-alapú vezeték nélküli kapcsolat létesítésére is alkalmas, így képes adatokat továbbítani okostelefonra, vagy adatokat fogadni más eszközökről, például a Heart Rate fülhallgatóról.

CES 2014: okos fülhallgató és csuklópánt az LG-től

Az LG Heart Rate fülhallgató PerformTek érzékelőtechnológiája a fül belső részénél mérhető véráramlási adatok alapján állapítja meg a pontos biometrikus adatokat, például a pulzus és a becsült maximális oxigénfelvétel értékét. Folyamatos pulzusmérésre alkalmas eszközként a PerformTek már igazolta, hogy intenzív testedzés során is pontos értékeket ad. A rugalmas füldugónak köszönhetően a Heart Rate fülhallgató minden más hasonló, monitorozásra használatos eszköznél kényelmesebben hordható. A kábelen található csiptetőegység Bluetooth-kapcsolatot biztosít, amellyel az eszköz teljesen észrevétlenül és automatikusan képes adatokat küldeni okostelefonra vagy a Lifeband Touch csuklópántra is.

CES 2014: okos fülhallgató és csuklópánt az LG-től

A Lifeband Touch és a Heart Rate fülhallgató először az Egyesült Államokban lesz elérhető 2014 első felében, majd később más országokban is. A 2014-es CES kiállításon az LG standjának látogatói január 7. és 10. között testközelből is szemügyre vehetik az LG legújabb hordható eszközeit.



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei