Dinamikus sziget mindegyik iPhone 15 modellben?!

2023.08.28
Címkék:

Az Apple ugyan csak szeptemberben tárja a nagy nyilvánosság elé a soron következő iPhone-széria szupersztárjait, de a megannyi híresztelésből egészen korrekt kép alkotható itt és most a modellekről.

Ami érdekes, és mindenképpen ide vágó információ, hogy tavaly az iPhone 14, valamint az iPhone 14 Plus eladási számai nem hozták a vártat, mert meghökkentő fordulatként a vásárlók javarészt hajlandóak voltak sokkal többet beáldozni a beszerzés oltárán, azaz a Pro típusokra voksolni. Ez annyiban érdemleges fejlemény, hogy körülbelül ugyanez a szisztéma várható idén, főleg hogy az már régen kiszivárgott, hogy az alap modellek és a Pro fajták között ároknyi szakadék húzódik. De mégis mi a megoldás ebben a helyzetben, másképpen megfogalmazva vajon milyen stratégiával áll elő az Apple?

Dinamikus sziget mindegyik iPhone 15 modellben?!

Egy kis jó hír, egy kis rossz hír?

Nincs más út, mint az érem mindkét oldalának a megmutatása. Például az egyértelműen nem teremt karneváli hangulatot a vásárlók körében, hogy nagyjából a Pro modellek kapják a legtöbb, nagyon is várt újítást. Még a hálózati csatlakoztathatóság is más lesz az alap és a Pro variációk között, ami egyébként példátlannak mondható. De ez csak a jéghegy csúcsa, hiszen ott van a vadonatúj ház, aztán a kamerarendszer, meg persze a hőn áhított chipset, amik mind olyan újítások, amelyek a Pro készülékeket gazdagítják kizárólagosan. A kérdés már csak az, hogy mindezen értesülés egyáltalán mivel ellensúlyozható? Mi az a valami, ami az érem másik oldalán olyan erővel bír, hogy ezeket a felhőket képes eloszlatni?

Kétségtelenül a dinamikus sziget az az újítás, ami egyrészt tényleg nagy dobás, másrészt ami egyetlen iPhone 15-ből sem hiányzik majd. Végre egy olyan fejlesztés, ami nem a Pro modellek kiváltsága. S ez bizony tényleg fajsúlyos pozitívum.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Visszatérve még egy kicsit a jó és a rossz hírekhez, azért az árakról sem szabad megfeledkezni. Az már eddig is köztudott volt, hogy a Pro modellek több százezer forinttal többe kerülnek, mint az alap típusok. Ám ez a különbség várhatóan tovább fokozódik, ami lassan kezelhetetlenül magas költségeket eredményez, különösen a hazai fizetés szemüvegén keresztül nézve. Kockázatos hazárdjáték a cég részéről arra apellálni, hogy ezek a hírek majd kiegyenlítik egymást, és mind az alap, mind a Pro modellek kellően népszerűvé avanzsálnak. Sokkal valószínűbb, hogy továbbra sem lesz kiegyenlített a pálya, csak kérdés, hogy például hazai viszonylatban mennyire megfizethető mindaz az innováció, ami a Pro típusokban összpontosul, vagy mennyire nagy áldozat pusztán a fejlődésen keresztül szemlélve az alap modellek valamelyikét választani? Ezekre a dilemmákra vélhetően az idő, meg persze a vásárlók adják meg a releváns feleleteket.

Itt a vége a bőr toknak?

A találgatások az iPhone 15 tokok világát sem hagyták érintetlenül. Nemrég kapott szárnyra az a pletyka, hogy az Apple nem gyártja tovább a legendásnak is mondható, eleganciát sugárzó bőrtokot. Ezzel pedig vitathatatlanul egy jelentős korszak érhet véget. Szerencsére azért még így is bőven akad választék, ilyen módon ráadásul a kiszemelt mobil védelme tovább fokozható.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei