Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

2024.07.13| Android Headlines

A keresőóriás várhatóan a következő hónapban jelenti be a Google Pixel 9 sorozatot, amely tartalmazza a Google Pixel 9 Pro XL-t is.

Ez az első alkalom, hogy a Google egyszerre használja a „Pro” és „XL” jelöléseket egy telefonhoz. Most egy rövid bemutató videóban láthatjuk a készüléket a YTechB-től, akik egy 29 másodperces videót posztoltak róla. Emellett összehasonlítják a méretét a Galaxy S24 Ultrával.

A videóban a Pixel 9-hez is hasonlítják, amely különbségei a hátlapi kamera ablakának szélessége alapján jól láthatóak. A Pixel 9 kettős, míg a Pixel 9 Pro XL hármas kamerarendszerrel rendelkezik. Egyébként a két telefon azonos, kivéve a méretüket. Azonban a Pixel 9 Pro XL oldalai matt felületűek, míg a Pixel 9 fényes felületű. Ez a megoldás hasonló a tavalyi Pixel 8 és Pixel 8 Pro modellekhez.

Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

A Pixel 9 Pro XL körülbelül ugyanakkora, mint a Galaxy S24 Ultra

A következő videóban a Google Pixel 9 Pro XL-t láthatjuk a Samsung Galaxy S24 Ultra mellett. Úgy tűnik, hogy körülbelül ugyanolyan méretűek, bár a Galaxy S24 Ultra szögletesebb, míg a Pixel itt sokkal kerekített sarkokkal rendelkezik. Azok, akik szeretik a nagy telefonokat, imádni fogják a Pixel 9 Pro XL-t.

A Google Pixel 9 Pro XL tartalmaz ultra-wideband technológiát is, amit az alapmodell nem. Ez az elmúlt évek Pixel készülékeinek megszokott jellemzője, így ez nem meglepő. A Google valószínűleg az ultra-wideband technológiát használja a „Find My Device” hálózatának megerősítésére, mivel várhatóan a Pixel Watch 3 is tartalmazni fogja ezt a funkciót. Ez az okosóra nemrég kapott tanúsítványt, és tartalmazza az UWB-t. Ez egy olyan funkció, amelyet a Samsung már évek óta hozzáad a telefonjaihoz és viselhető eszközeihez – a Galaxy S20 óta. Így jó látni, hogy egyre több eszközön megjelenik.

 

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

Így fog kinézni a Samsung Galaxy S24 Ultra!

2023.10.03
| SamMobile
Néhány órával azután, hogy a szabványos Galaxy S24 nagyfelbontású renderjei kiszivárogtak az interneten, most minden oldalról láthatjuk az Ultra modellt rendereléseken és 360 fokos videón.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei