Egyre népszerűbb Amerikában a OnePlus

2021.02.18| Phone Arena
Címkék:

OnePlus

,

Nord

,

USA

,

Metro


A középkategóriás OnePlus Nord N10 5G és az N100 már nagyon népszerű az Egyesült Államokban.

Míg a OnePlus kétségtelenül sok csalódást okozott tavaly az olcsó modell váró amerikai rajongóinak azzal, hogy a vállalat legújabb csúcskategóriás okostelefonjait magasabb áron adta el, mint elődeit és nem tette elérhetővé a megfizethető középkategórás Nordot, ez utóbbi család második és harmadik tagja a család a múlt hónapban sok mosolyt csalt a régió sok fogyasztójára.

A rendkívül kedvező árú OnePlus Nord N10 5G és N100 hivatalosan is elérhető az Egyesült Államokban, mind gyári kártyafüggetlen, mind pedig szolgáltatóspecifikus változatban, és egy piackutató cég szerint a két készülék elképesztő népszerűséget szerzett egy mobilszolgáltatónál.

Bár a kisebbek közé tartozik, de a Metro by T-Mobile még mindig elég nagy ahhoz, hogy egyedül 2021-ben több mint kétmillió Nord szállítmányt tudjon eladni, legalábbis abban az esetben, ha a középkategóriás és kiváló ár-érték arányú duó megtartja jelenlegi részesedését a cég teljes eladásában. Ffüggetlenül attól, hogy a OnePlus az egymillió vagy a hárommilliós határhoz közelebb zárja az évet, a vállalat mindenképpen kedvezően kezdte a magenta színű vállalat tulajdonában lévő kártyás csomagos szolgáltatónál.

Egyre népszerűbb Amerikában a OnePlus

A csak 4G-t használó OnePlus Nord N100 és a Nord N10 5G a márka első olyan eszközei, amelyet a népszerű, de kihívásokkal teli amerikai kártyás csomagos kínálaton keresztül lehet megvásárolni. Nem kis teljesítmény, hogy a cégnek sikerült megugrania a Metro teljes árbevételének 15 százalékát a semmiből.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Természetesen ez most hivatalosan a "legnagyobb részesedés, amelyet a OnePlus valaha látott egy amerikai szolgáltatónál", messze meghaladva az okostelefon gyártó eddigi T-Mobile és Verizon számait. A két Nord megfelelő szintű érdeklődést váltott ki a Metro anyacégénél is, így hamarosan kisebb szállítmányok érkezhetnek a T-Mobile üzleteibe is.

A dolgok jelenlegi állása szerint a OnePlus gyorsan a Motorola prepaid középkategóriás trónjának fő versenyzőjévé válik.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei