Elképesztően vékony flipes telefont mutatott be a Huawei

2024.08.07| Android Headlines

A Huawei Nova Flip hivatalosan is megjelent: hatalmas fő kijelzővel és 66W-os gyorstöltéssel.

A Huawei bemutatta legújabb összecsukható telefonját, a Nova Flipet. Ez a vállalat első összecsukható okostelefonja a Nova sorozatban, és alapvetően egy megfizethetőbb flip telefon a fogyasztók számára. A Huawei Nova Flip egyelőre Kínában került piacra, és fém, valamint üveg/vegan bőr anyagokból készült. A fő kijelző tetején középen helyezkedik el a kameralyuk. A kijelző körül meglehetősen vékonyak a keretek.

A külső kijelző a függőlegesen elrendezett kamerák (kettő) mellett található. Ez a panel nem különösebben nagy, de lényegesen nagyobb, mint a Huawei Pocket S-é, amely a vállalat első olcsó flip telefonja volt. A Huawei Nova Flip kerete minden oldalról lapos, míg az elülső és hátulsó oldalak is laposak, kivéve a kamera szigetét. Minden fizikai gomb a jobb oldalon található, a bekapcsoló/zár gomb a hangerő fel/le gombok alatt helyezkedik el.

Elképesztően vékony flipes telefont mutatott be a Huawei

A készülékben a Kirin 8000 chip dolgozik, amely a vállalat egy új processzora. Ez a chip még nem került hivatalosan bejelentésre. A telefon 12 GB RAM-mal és 256 GB, 512 GB vagy 1 TB tárhellyel rendelkezik. A 6,94 hüvelykes LTPO AMOLED fő kijelző 2690×1136 pixel felbontású, frissítési gyakorisága 1-120Hz között változik. A külső kijelző is OLED, 2,14 hüvelyk méretű. Felbontása 480×480 pixel és 60Hz frissítési gyakoriságú.

A HarmonyOS 4.2 előre telepítve van ezen az okostelefonon, és számos AI funkciót is tartalmaz. Egy 4.400 mAh akkumulátor is a csomag része, míg a telefon 66W-os vezetékes töltést támogat.

Elképesztően vékony flipes telefont mutatott be a Huawei

Az 50 megapixeles fő kamera (f/1.9 rekesz) egy 8 megapixeles ultraszéles egységgel (f/2.2 rekesz) van kiegészítve. Ez az ultraszéles kamera makrofotózáshoz is használható. A 32 megapixeles szelfikamera (f/2.2 rekesz, 90 fokos látószög) a telefon fő kijelzőjén található. A telefon a Huawei DaVinci Portrait Engine 2.0-t is használja.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Két SIM kártyahely található benne és támogatja a Bluetooth 5.2-t. A 5G helyzetről még nincs pontos információ, de 4G támogatás biztosan van. Valószínűleg 5G is elérhető lesz Kínában, tekintettel a chipre.

Elképesztően vékony flipes telefont mutatott be a Huawei

A Huawei Nova Flip kinyitva 169.77×75.4×6.88 mm, összecsukva pedig 87.76×75.4×15.12 mm méretű. A készülék Cherry Pink, New Green, Star Black (bőr) és Zero-Degree White színekben kapható. Az ára CNY5,288-tól ($741) indul és a 1 TB-os modell esetében CNY6,488-ig ($909) terjed.

A telefon jelenleg előrendelhető Kínában. Valószínűleg más piacokon is megjelenik majd, de ezt még meg kell várnunk.



A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei