Ennyibe kerül a Samsung Galaxy Watch FE

2024.06.10| GSM Arena

A Samsung Galaxy Watch FE határozottan úton van. Ennyi már biztos. Rengeteg kiszivárogtatásunk van ennek bizonyítására, köztük egy a Samsung hivatalos webhelyéről.

Az is tény, hogy a cég ad egyet az S24 sorozat vásárlóinak Belgiumban. Jelenleg úgy gondoljuk, hogy a Watch FE-t június végén, a nagy Samsung Unpacked esemény előtt, júliusban mutathatják be.

Egy újabb utalás érkezett arra, hogy a Galaxy Watch FE egyre közelebb kerül a megjelenéshez, az okosórát most az Amazon olasz weboldalán találták meg. Az oldal nem árul el túl sokat, de megemlít néhány részletet, mint például a színopciók, köztük a fekete, ezüst és rózsaszín arany. 

Ennyibe kerül a Samsung Galaxy Watch FE

Vannak méretek is – 40x10x39 mm és 26,6 gramm tömeg. A legfontosabb azonban, hogy az ára 199 euró. A promóciók révén egyébként jóval vonzóbb árat várunk, mivel a 40 mm-es Samsung Galaxy Watch6 jelenleg mindössze 189 euróba kerül, így ennyiért nem lesz reális konkurencia házon belül az újdonság.

Ennyibe kerül a Samsung Galaxy Watch FE

Ami magát a Watch FE-t illeti, minden jel arra utal, hogy három évvel később egy újra kiadott Galaxy Watch4 lesz. Bár ez azt jelenti, hogy valamivel nagyobb kerettel fog rendelkezni, a működést a kétmagos Exynos W920 chipset adja, ehhez 1.5GB RAM és 16 GB tárhely jár, de nem rossz az 1,2 hüvelykes Super AMOLED 396×396 pixeles kijelzővel, az 5ATM/IP68/MIL-STD-810H minősítéssel, valamint az alumínium házzal és a 247 mAh-s akkumulátorral a 30 óra üzemidő sem. A rendszer a Wear OS 5 alapú One UI Watch 5 lesz.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

2024.06.19
| Android Headlines
A Samsung két új okosóra piacra dobására készül a jövő hónapban. A vállalatnál a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra készül.
Megvan a Samsung Galaxy Watch FE európai ára!

Megvan a Samsung Galaxy Watch FE európai ára!

2024.06.14
| Android Headlines
Múlt héten a Samsung idő előtt listázta a Galaxy Watch FE-t hivatalos honlapján, azóta pedig hivatalosan is megerősítette az óra érkezését, ám árat nem közölt.
Samsung Galaxy Watch FE vs. Galaxy Watch6: melyiket válasszam?

Samsung Galaxy Watch FE vs. Galaxy Watch6: melyiket válasszam?

2024.06.14
| Android Central
Az Android Central összehasonlította a Galaxy Watch FE-t a 6-tal, hogy megtudják, az újdonság képes-e kompromisszumot kötni a design, a funkciók és az érzékelők terén.
Exkluzív: lesz Samsung Galaxy Watch FE!

Exkluzív: lesz Samsung Galaxy Watch FE!

2024.04.06
| Android Headlines
A Samsung a világ egyik legnagyobb okostelefon gyártója. A telefonok mellett számos más terméket is piacra dob, például okosórákat, fülhallgatókat stb. Amikor okosórákról van szó, a Samsung Watch sorozat nagy figyelmet kap.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei