Ezek az AI-funkciói forradalmasítják az iPhone, Mac és iPad használatát

2024.07.24| MacRumors

Az Apple hamarosan bemutatja az iOS 18-at, amelynek központi eleme az Apple Intelligence, egy új mesterséges intelligencia funkciócsomag.

Az Apple minden idők egyik legnagyobb szoftverbemutatójára készül az iOS 18-cal, amelynek központi eleme az Apple Intelligence, egy új mesterséges intelligencia funkciócsomag. Az Apple idén nyáron fogja kiadni az Apple Intelligence-t egy speciális előzetesként a bétatesztelők számára. A vállalat fejlesztői weboldalán az áll, hogy "Az Apple Intelligence egy hamarosan megjelenő béta verzióban lesz elérhető", ami azt jelenti, hogy az iOS 18, az iPadOS 18 és a macOS Sequoia egy közelgő fejlesztői bétája fogja bevezetni az új AI-funkciókat.

Az Apple Intelligence az iOS 18, az iPadOS 18 és a macOS Sequoia részeként kerül bevezetésre, és célja, hogy forradalmasítsa az iPhone, a Mac és az iPad használatát. Az AI-funkciók között szerepel egy új Apple-alkalmazás az AI-képek létrehozására, az Image Playground, valamint a Genmoji, az AI-alapú emoji-generáló funkció. Valószínű, hogy az Apple Intelligence a nyilvános béta-felhasználókhoz is eljut, de ez még várat magára. Lehetséges, hogy az Apple kezdetben a fejlesztőkre akarja korlátozni az AI-t.

Ezek az AI-funkciói forradalmasítják az iPhone, Mac és iPad használatát

Az Apple Intelligence nyilvános bevezetésére idén ősszel kerül sor, az iOS 18, a macOS Sequoia és az iPadOS 18 részeként. Bár az AI-funkciókat lehet, hogy inkább az iOS 18.1-re tartogatják, az ősz a hivatalos megjelenési időpont. Ha az Apple Intelligence bekerül az iOS 18 eredeti kiadásába, az szeptemberi megjelenést jelent, de ha nem, akkor október vagy akár november is lehet. Az Apple Intelligence azonban még a nyilvános megjelenéskor is csak a kompatibilis készülékkel rendelkező felhasználók számára lesz elérhető. Ez magában foglalja az iPhone 15 Pro vagy Pro Max készüléket, a hamarosan megjelenő iPhone 16-ot, valamint az M1 vagy újabb M1 chipet futtató Maceket és iPadeket.

Az Apple Intelligence első megjelenésekor "béta" felirattal érkezik, ami azt jelenti, hogy az Apple tudja, hogy lesznek benne hibák és problémák, amelyeket még ki kell javítani. Az Apple a múltban más új szoftverfunkciók esetében is használta a "béta" jelzőt, még akkor is, ha azok az operációs rendszer nyilvános kiadásának részét képezik. A "béta" címke nem jelenti azt, hogy az iOS, az iPadOS vagy a macOS béta verzióját kell futtatnod a készülékeden - csak azt, hogy az Apple Intelligence várhatóan tartalmazni fog furcsaságokat.

Ezek az AI-funkciói forradalmasítják az iPhone, Mac és iPad használatát

Az Apple megtarthatja a "béta" címkét, mint egyfajta pajzsot a kritikákkal szemben, miközben tovább finomítja a mesterséges intelligencia eszközeit. Végezetül érdemes leszögezni, hogy az Apple Intelligence nem lesz teljesen teljes, amikor ősszel debütál. A "béta" címke részben a 2024-ben, sőt 2025 közepén induló funkciókról is szól. Az új és továbbfejlesztett Siri például fokozatosan kap új funkciókat az előttünk álló év során. A Siri új dizájnja és a ChatGPT integrációja idén ősszel érkezik, de az alkalmazáson belüli új műveletek végrehajtására vagy a képernyőn megjelenő tartalmak kontextusának megértésére való képessége csak később érkezik.

Az új Apple Intelligence funkciók a Mail alkalmazásban is később érkeznek. Ezek az iOS 18.1 vagy 18.2-re vannak beállítva, amelyek 2024 vége előtt jelennek meg. Ha megérkeznek, az AI intelligensen fogja a bejövő üzeneteidet különböző kategóriákba sorolni, és rangsorolni a legfontosabb üzeneteket. Lehetséges, hogy az Apple néhány más Apple Intelligence funkciót későbbre, 2024-re vagy 2025-re tol, de egyelőre legalábbis ezek a Siri képességek és a Mail fejlesztések azok, amelyek megerősítettek a későbbi debütálásra.

Ezek az AI-funkciói forradalmasítják az iPhone, Mac és iPad használatát

Az Apple nyilvánvalóan óvatosnak tervezi az Apple Intelligence kiadási stratégiáját. A funkciókat lassan, a felhasználók különböző hullámai számára különböző időpontokban fogja kiadni. Ha azonban kompatibilis készülékkel rendelkezik, itt egy összefoglaló arról, hogy mikorra várható az Apple Intelligence megjelenése: az iOS 18, a macOS Sequoia és az iPadOS 18 fejlesztői béta verziójának felhasználói számára idén nyáron - és valószínűleg a nyilvános béta is; idén ősszel az összes többi felhasználó számára az iOS 18.0 vagy 18.1 nyilvános, de "béta" címkével ellátott kiadásában; az Apple Intelligence teljes funkciókészlete az előttünk álló év során, 2025 közepéig terjedő időszakban kerül hozzáadásra.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei