Ezt sokan várták! Rejtett kamerákat is megtalálhat hamarosan a telefonunk

2024.08.06| Xiaomi Time

A Xiaomi HyperOS 2.0 képes lesz észlelni a rejtett kamerákat, így az adatvédelem új szintre lép.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Xiaomi állítólag egy új funkciót fog hozzáadni a közelgő operációs rendszeréhez, a HyperOS 2.0-hoz, amely képes lesz rejtett kamerákat észlelni. Ez azt jelenti, hogy a HyperOS 2.0 frissítésével a Xiaomi egy soha nem látott funkciót kínál majd. A kiszivárgott információk szerint ez a funkció WLAN-alapú keresések révén képes lesz rejtett kamerák észlelésére, biztosítva ezzel a Xiaomi eszközök felhasználóinak biztonságát és magánéletét.

Forradalmi adatvédelmi funkció

A funkciót az a tény erősíti meg, hogy WLAN-jelek segítségével keresnek és azonosítanak rejtett kamerákat, amelyek egy adott környezetben lehetnek. Ez a megközelítés egy korábban kifejlesztett, Ingram nevű program módszerével egyezik meg, amely elérhető a GitHub-on.

A Xiaomi eszközök így képesek lesznek figyelmeztetéseket küldeni a felhasználóknak a lehetséges megfigyelési fenyegetésekről ismeretlen környezetben, mivel szkennelik a szokatlan WLAN jeleket, amelyek bizonyos típusú rejtett kamerák profiljait alkotják.

Ezt sokan várták! Rejtett kamerákat is megtalálhat hamarosan a telefonunk

A Xiaomi operációs rendszerének fejlődése

A Xiaomi operációs rendszerei az évek során sokat változtak. A HyperOS 1.0 bevezetése nagy visszhangot keltett, és felváltotta a MIUI 14-et. A felhasználók nagyra értékelték, hogy simább teljesítményt és további funkciókat kínált elődeihez képest. Mindez a jövőbeni elvárásokat is magasra helyezi. Most a HyperOS 2.0 még tovább javított teljesítménnyel és felhasználóbarát funkciókkal fog rendelkezni, beleértve az új rejtett kamera észlelési képességet, amely 2024 októberében érkezik.

Várható fogadtatás

Az ilyen, adatvédelemre összpontosító funkciókkal felszerelt HyperOS 2.0 valószínűleg népszerű lesz a felhasználók körében világszerte. A digitális adatvédelem iránti gyorsan növekvő aggodalmak miatt az olyan funkciók, mint a rejtett kamerák észlelése, egyre fontosabbá válnak minden felhasználó számára, aki védelmet keres a betolakodó megfigyelési tevékenységek ellen.

A Xiaomi elkötelezettsége a felhasználói adatvédelem iránt

Ez az új funkció összhangban van a Xiaomi azon üzenetével, hogy folyamatosan a felhasználók adatvédelmének és biztonságának javításán dolgozik. A vezető technológiai megoldások integrált használatával az operációs rendszereikben segítenek a felhasználói bázis folyamatosan változó igényeinek kielégítésében.

Ezt sokan várták! Rejtett kamerákat is megtalálhat hamarosan a telefonunk

Tudva, hogy ez a funkció a HyperOS 2.0-val érkezik 2024 októberében, a közösség izgatottan várja a Xiaomi által tervezett új funkciókat és fejlesztéseket. A rejtett kamera észlelésének konkrét funkciója megmutatja, hogyan újít a Xiaomi az adatvédelem és biztonsági funkciók terén is.

A technológiai világ, valamint a Xiaomi rajongói és felhasználói várják, hogy lássák, pontosan hogyan változtathatja meg ez - és számos más - funkció a Xiaomi márkájú eszközök használatának teljes élményét, amint több információ válik elérhetővé. További információkért az Ingram programról, amely inspirálta ezt a funkciót, tekintse meg a GitHub tárházát: GitHub – Ingram.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei