Ezzel a forradalmi ötlettel hódítja meg a világot a Xiaomi...

2024.09.19| 9to5Google

A Xiaomi bejelentette, hogy első összecsukható flip-telefonja, a Mix Flip hamarosan globálisan is elérhető lesz, miközben a vállalat ideiglenesen a világ második legnagyobb okostelefon-gyártójává lépett elő.

A Xiaomi bejelentette első összecsukható flip-telefonját, a Mix Flipet, amely hamarosan globálisan is megjelenik, épp akkor, amikor a vállalat rövid időre megelőzte az Apple-t a világ második legnagyobb okostelefon-gyártójaként. A Xiaomi Mix Flip júliusban debütált Kínában, és a flip-telefonok piacának lenyűgöző belépőjének számít. A készülék 4 hüvelykes külső kijelzővel, Snapdragon 8 Gen 3 processzorral és 4780 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely még a Samsung Galaxy Z Fold 6 akkumulátoránál is nagyobb.

Ezzel a forradalmi ötlettel hódítja meg a világot a Xiaomi...

A Mix Flip szeptemberben lép globális piacra, amit Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója jelentett be a Twitter/X platformon. A készülék várhatóan európai piacokon is megjelenik, bár amerikai bevezetés nem várható. Ez a hír éppen akkor érkezik, amikor a Counterpoint Research kimutatta, hogy a Xiaomi - legalább egy rövid ideig - a világ második legnagyobb okostelefon gyártója lett, 22%-os éves növekedést elérve 2024 augusztusában.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Noha az Apple valószínűleg hamar visszaveszi helyét az iPhone éves frissítésével, a Xiaomi eredményei egyértelműen mutatják, hogy a vállalat egyre inkább felfelé tör a globális piacon. Eközben a Samsung ismét jelentős előnnyel visszaszerezte első helyét a világ legnagyobb okostelefon gyártójaként.

A Xiaomi Mix Flip globális bevezetésével a vállalat tovább növeli jelenlétét a nemzetközi piacokon, különösen Európában, és egyre több felhasználót hódít meg innovatív termékeivel.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei