Ezzel a funkcióval érkezhet az iOS 18 béta 2. verziója

2024.06.22| 9to5Mac
Címkék:

ios

,

mac

,

apple

,

ios 18

,

iphone

,

ipod

,

macbook


Az Apple legújabb bejelentése szerint az iOS 18 béta 2 jövő hétfőtől lesz elérhető, két izgalmas új funkcióval.


Az Apple nemrégiben bejelentette, hogy az iOS 18 béta 2 verziója jövő hétfőn lesz elérhető a fejlesztők számára, mindössze két héttel azután, hogy az iOS 18-at bemutatták a WWDC 2024 rendezvényen. Az új béta verzió két jelentős új funkciót tartalmaz: az iPhone Mirroringot és a SharePlay képernyőmegosztást.

A WWDC 2024-en az Apple számos izgalmas újítást jelentett be az iOS 18-hoz, azonban ezek közül nem mindegyik funkció volt elérhető az első bétaverzióban. Több új funkció csak az év későbbi szakaszában lesz hozzáférhető, miután az iOS 18 hivatalosan is megjelenik. Más funkciók, mint például az iPhone Mirroring és a SharePlay képernyőmegosztás, már a bétatesztelés során kipróbálhatók lesznek.

Ezzel a funkcióval érkezhet az iOS 18 béta 2. verziója

Az Apple korábbi bejelentésében említette, hogy az Apple Intelligence és más iOS 18 funkciók a Digitális Piacokról Szóló Törvény (DMA) miatt idén nem lesznek elérhetők az Európai Unióban. E bejelentés részeként Fred Sainz, az Apple szóvivője, megerősítette, hogy az iOS 18 béta 2 a jövő héten érkezik, és tartalmazni fogja az iPhone Mirroringot és a SharePlay képernyőmegosztást.

Az iPhone Mirroring funkció lehetővé teszi a Mac felhasználók számára, hogy iPhone kijelzőjüket tükrözzék a Mac-jükre. Ez a funkció kiterjed az iPhone-nal való interakcióra, az iPhone-értesítések fogadására a Mac-en, valamint a zökkenőmentes húzásra és áthelyezésre a Mac és az iPhone között. Ezzel a felhasználók számára még kényelmesebbé válik a két eszköz közötti együttműködés.

A SharePlay képernyőmegosztás funkció új lehetőségeket kínál a közös élményekhez. Az Apple így részletezte a funkciót: "A továbbfejlesztett képernyőmegosztási képességekkel rajzolhatsz valakinek a képernyőjére, hogy lássa, mit tudsz csinálni a sajátodon, vagy irányíthatod a képernyőjét, és te magad is végezhetsz műveleteket." Ez a funkció különösen hasznos lehet távoli együttműködés vagy technikai támogatás során.

Ezzel a funkcióval érkezhet az iOS 18 béta 2. verziója

Az új funkciók mellett az iOS 18 béta 2 valószínűleg számos hibajavítást is tartalmaz majd, valamint további finomításokat a már meglévő funkciókhoz. Az Apple rendszeresen javítja és optimalizálja szoftverét a bétatesztelés során, így a végleges verzió minél stabilabb és felhasználóbarátabb legyen.

Az iOS 18 béta 2 mellett várhatóan az iPadOS 18, a macOS Sequoia, a tvOS 18, a visionOS 2 és a watchOS 11 második bétája is megjelenik jövő héten. A nyilvános béta verzió pedig júliusban lesz elérhető. Az Apple többször is jelezte, hogy az Apple Intelligence kiválasztott funkcióinak bétatesztelése idén nyáron kezdődik.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei