Ezzel a készülékkel forradalmasítja a Sony a középkategóriás telefonok piacát

2024.05.17| GSM Aréna

A Sony Xperia 10 VI keskeny, 21:9-es kijelzőjével, erős Snapdragon 6 Gen 1 chipsetjével és környezettudatos kialakításával ideális választás a stílusos és teljesítményorientált középkategóriás okostelefonok kedvelőinek.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Az okostelefonok piacán, ahol a kijelzők egyre szélesebbek és a készülékek egyre nehezebben kezelhetők egy kézzel, a Sony továbbra is kitart az egyedi megközelítése mellett az Xperia 10 VI modellel. Miközben az Xperia 1 VI szakított az ikonikus 21:9-es kijelzővel, az Xperia 10 VI büszkén viszi tovább ezt a trendet, egy keskeny és magas dizájnt kínálva, amely kiemelkedik a zsúfolt középkategóriás piacról.

Ezzel a készülékkel forradalmasítja a Sony a középkategóriás telefonok piacát

Kijelző és dizájn: esztétika és tartósság találkozása

Az Xperia 10 VI egy 6,1 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, amely FHD+ felbontást és 60 Hz-es frissítési rátát kínál. A készülék előlapját Gorilla Glass Victus védi, amely a legújabb technológiát képviseli a karc- és törésállóság terén. A keskeny és magas kijelző nemcsak esztétikailag vonzó, hanem praktikus is, különösen azok számára, akik egy kézzel szeretnék használni telefonjukat. A készülék műanyag kerettel és hátlappal rendelkezik, amely 50%-ban újrahasznosított anyagokból készült, így a Sony környezettudatos megközelítését is tükrözi.

í

Teljesítmény és kamera: erősebb chipset, új kamera megoldások

Ami a belső tulajdonságokat illeti, az Xperia 10 VI jelentős frissítéseket kapott elődjéhez képest. A készülék szíve egy Snapdragon 6 Gen 1 chipset, amelyet 8 GB RAM támogat. Ez a kombináció sima és gyors teljesítményt biztosít, legyen szó akár multitaskingról, akár játékokról.

A kamera szempontjából az Xperia 10 VI elvesztette a dedikált 2x teleobjektívet, de ezt egy 48 MP-es fő kamerával pótolja, amely optikai képstabilizátorral (OIS) van ellátva. Ez a kamera 2x in-sensor zoomot kínál, és akár 52 mm-es fókusztávolságot is lefed, miközben több fényt gyűjt, mint az előző teleobjektív. Az 8 MP-es ultraszéles látószögű kamera 16 mm-es egyenértékű látószöggel rendelkezik, így a felhasználók szélesebb perspektívákat is rögzíthetnek. A videókészítési lehetőségek között megtalálható a 4K felbontás akár 30 fps-sel.

Ezzel a készülékkel forradalmasítja a Sony a középkategóriás telefonok piacát

Akkumulátor és szoftver: hosszú üzemidő és naprakész rendszer

Az Xperia 10 VI egy 5,000 mAh-s akkumulátorral érkezik, amely 30W-os gyorstöltést támogat. Az Android 14 operációs rendszert futtatja, és a Sony ígérete szerint három Android verzió frissítést és négy év biztonsági frissítést kap majd. Ez biztosítja, hogy a készülék hosszú távon is naprakész és biztonságos maradjon.

Kivitel és ár: elegáns színek és megfizethető ár

A készülék három színben érhető el: fekete, fehér és kék. Az Xperia 10 VI ára €399 a 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel ellátott változatban, a megjelenés időpontja június közepére várható.

Összességében az Xperia 10 VI egy erős középkategóriás készülék, amely megőrzi a Sony egyedi dizájnját és környezettudatos szemléletét, miközben jelentős teljesítményjavulást és új kamerás megoldásokat kínál.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei