Ezzel akar tarolni jövőre a OnePlus!

2024.09.26| Playfuldroid
Címkék:

OnePlus 13

,

pletyka


A OnePlus azon márkák egyike, amelyik egy új Snapdragon 8 Gen 4 chippel ellátott zászlóshajó telefon bevezetésére készül Kínában.

A márka utalt arra, hogy októberben jelentik be a OnePlus 13-at, amely az új chipet tartalmazza. A készülékről szóló pletykák szerint megújult hátsó dizájnt kap. Ma a Digital Chat Station nevű Weibos tippadó megosztott egy képet, amely részleteket árul el az OP13 dizájnjáról, valamint a készülék kamera funkcióiról is adott némi információt.

A tippadó szerint a fenti kép a OnePlus 13-at mutatja tokban. A kép elsősorban a megújult kamerarendszert és érzékelőket helyezi a fókuszba. Kiemeli ennek a generációnak a jelentős előnyeit, különösen a periszkóp struktúra tekintetében, amely hasonlít az iPhone 16 Pro Max tetra-prizma periszkópos teleobjektívjéhez.

Ezzel akar tarolni jövőre a OnePlus!

A szivárogtató hozzátette, hogy a OnePlus 13 teleobjektíves kamerát kap 3x optikai zoommal és egy kissé nagyobb érzékelővel, annak ellenére, hogy a kamera modul kompaktabb lesz. Az OP13 közvetlenül másolja az Oppo Find X8 képminőségét és algoritmusait, ami különösen izgalmas fejlemény.

Korábbi szivárgások szerint a OnePlus 13 hátlapi kamerarendszere egy 50 megapixeles LYT-808 kamerát kap OIS (optikai képstabilizátor) támogatással. Ezt egy pár LYT-600 kamera egészíti ki, amelyek ultraszéles látószögű és periszkópos teleobjektíves felvételek készítésére alkalmasak.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Úgy tűnik, hogy a OnePlus 13 megtartja a kerek kameramodult. Az előző generációkkal ellentétben azonban a kamera modul nem olvad össze a készülék szélével.

Az OP13 várhatóan október végén debütál Kínában, globálisan pedig 2025 januárjában mutatkozik be.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei