Fordítsd bárhogy: Alcatel Idol 3

2015.03.16| Alcatel

Az Alcatel OneTouch Idol 3 okostelefonba JBL audiorendszer, két előre néző hangszóró és Clari-Fi technológia került beépítésre.

Az Alcatel OneTouch Idol 3 okostelefonba JBL audiorendszer, két előre néző hangszóró és Clari-Fi technológia került beépítésre. Az IDOL 3 különleges funkciója: 100%-ban reverzibilis, tehát a felhasználók akár fordítva is megfoghatják a telefont – az IDOL 3 felhasználói felülete automatikusan alkalmazkodik. Az IDOL 3 Clari-Fi technológiával ellátott JBL audiorendszerével tenyerébe professzionális hi-fi rendszer kerül, amivel lejátszhatja saját számait, vagy bármilyen zeneszámot, a két első hangszóró 3D térhangzást biztosít. A ONETOUCH MIX zenealkalmazással a letöltött vagy az online számokat mindenki magának keverheti. Az IDOL 3 a partik elsőszámú kelléke.

A fotózásban nagy segítség a 13 megapixeles hátsó kamera, nagy rekesznyílással a kis fényekhez. Az első kamera nyolcvannégy fokos látószögének köszönhetően az egész csapat belefér a szelfibe. A Fast Face Focus (gyors arcfókusz) szoftver 0,15 mp alatt ismeri fel az arcokat. HDR 30 kép/mp-es valós idejű videó. Az automatikus jelenetfelismerés funkció automatikusan beállítja a kontrasztot, az expozíciót és a színeket, így a lehető legjobb képeket biztosítja.

Fordítsd bárhogy: Alcatel Idol 3

A Technicolor Color Enhance színkiemelő technológia kiváló színképet biztosít. A nagy felbontású képernyőnek hála bármilyen szögből tisztán láthatja annak tartalmát, ami a fokozott fényerősségnek köszönhetően kristálytisztán olvasható kültéren, még erős napsütés mellett is. Ráadásul az IDOL 3 még fordítva is kiválóan működik. A felület, ami mindig beigazítja önmagát. Ugorjon akár szaltót vagy kutasson akár a sminkkel és kacatokkal teli női táskában, vegye kezébe a telefont, akármilyen irányból. Bizony így van: 100%-ban reverzibilis. Telefonáljon, internetezzen, fotózzon, vagy keverje a zeneszámokat jobbról felfelé, vagy felülről lefelé. Mindegy, milyen irányban teszi mindezt – a kijelző igazodik.

Fordítsd bárhogy: Alcatel Idol 3

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ez az ultravékony telefon kétféle méretben érhető el: 4,7" és 5,5". Két hi-fi hangszóróval, 13 megapixeles hátsó kamerával, nagy rekesznyílással a kevés fény melletti fényképezéshez és a kamera fényérzékenységét javító érzékelővel látták el. A 4,7”-es modell négymagos processzorral és HD kijelzővel; az 5,5”-es modell nyolcmagos processzorral és full HD kijelzővel rendelkezik. Mindkét modell 4G LTE csatlakozást biztosít. A telefonok operációs rendszere az Android 5.0 Lollipop. Az IDOL 3 szimmetrikus kialakítása lehetővé teszi a teljesé a reverzibilitást.

Fordítsd bárhogy: Alcatel Idol 3



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei