Fotókon a Barbie mobil

2024.08.09| Phone Arena

A HMD Barbie élő képeken jelent meg és részleges specifikációkat is kaptunk!

Az HMD múlt héten megerősítette, hogy augusztus végéig piacra dob egy Barbie-témájú telefont. Bár a finn cég nem árult el sokat a készülékről, valószínű, hogy az úgynevezett HMD Barbie egy nagyon olcsó és nagyon RÓZSASZÍN, hagyományos mobiltelefon lesz.

A múlt héten a Twitteren közzétett előzetes csak egy nagyon kis részt mutatott a közelgő telefonból, de elég volt ahhoz, hogy feltételezzük, hogy a Barbie telefon egy kagylótelefon lesz. Tegnap a kínai tanúsító szervezet, a TENAA jóvoltából néhány újabb képet láthattunk az HMD Barbie-ról.

Fotókon a Barbie mobil

A TENAA-n megjelenő képek megerősítik, hogy az HMD Barbie egy kagylótelefon. A Barbie logó a telefon hátulján található, az HMD logóval együtt. Érdekes módon az elülső oldal egy ezüst réteggel rendelkezik, melynek alján a Barbie név van belevésve, és a fő kamera/LED vaku a felső részen helyezkedik el.

Ezen kívül nincs semmi különösen figyelemre méltó a dizájnban. Talán érdemes megemlíteni, hogy az HMD Barbie elég nagy gombokkal rendelkezik, ami tökéletes választás lehet az idősebbek számára.

Fotókon a Barbie mobil

Specifikációk

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az HMD Barbie valószínűleg egy átnevezett Nokia 2660 Flip lesz. Azonban a TENAA által felsorolt specifikációk alapján az HMD Barbie egy kicsit eltérő lesz, bár nem sokban.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Például, míg a Nokia 2660 Flip 48 MB RAM-mal rendelkezik, az HMD Barbie 64 MB RAM-ot kapott. A telefon emellett 128 MB belső tárhellyel rendelkezik, amely microSD kártyával akár 32 GB-ra is bővíthető.

Fotókon a Barbie mobil

A listán szerepel egy 1 GHz-es processzor és egy 1450 mAh-s akkumulátor is. Összehasonlításképpen, a Nokia 2660 Flip is egy 1 GHz-es Unisoc T107 chipsettel és hasonló 1450 mAh-s akkumulátorral érkezik.

A fő és a másodlagos kijelzők mérete úgy tűnik, hogy megegyezik: 2,8 hüvelyk és 1,77 hüvelyk. Az HMD már megerősítette, hogy a Barbie telefon hivatalosan augusztus 28-án kerül bemutatásra, de sejtésünk szerint sokkal korábban is többet fogunk megtudni erről a kagylótelefonról, így érdemes figyelni a híreket.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei