Friss hírek az Apple műanyag okosórájáról

2024.09.16| Phone Arena
Címkék:

Apple Watch SE


Az Apple állítólag egy gyerekbarát órát fejleszt műanyag tokozással az ár és a célzott felhasználói réteg miatt.

Újra felröppent a hír, miszerint az Apple egy új verziót fejleszt az Apple Watch SE-ből, amely műanyag tokozást használna, hogy megfizethetőbbé és vonzóbbá tegye a fiatalabb közönség számára. Ez a lépés egy olyan időszakban történik, amikor az iskolák egyre inkább korlátozzák az okostelefonok használatát, és az Apple okosóráját próbálja megfelelő alternatívaként pozicionálni a gyermekek számára.

A Bloomberg újságírója, Mark Gurman szerint a műanyag Apple Watch SE fejlesztése továbbra is zajlik, annak ellenére, hogy a közelmúltban tartott Apple eseményen nem mutatták be. Bár a vállalat nehézségekkel küzd az alumíniumról műanyagra való átállás során, főként a költségek és a minőség miatt, a projekt még mindig folyamatban van, és valószínűleg jövőre kerülhet piacra.

Tekintve, hogy a jelenlegi Apple Watch SE 2 modell egy 2022-es chipet használ, biztosan várható egy frissítés ezen a téren. Így az új SE modell is valószínűleg gyorsabb processzorral fog rendelkezni, hogy javítsa a jelenlegi modell teljesítményét az újabb eszközökhöz képest.

Friss hírek az Apple műanyag okosórájáról

Apple Watch SE 2 2022

A műanyag használata összhangban van az Apple azon stratégiájával, hogy az SE órát megfizethetőbbé és gyerekbaráttá tegye. Az olcsóbb anyag használata csökkentheti az árat, vonzóbbá téve azt a szülők számára. Ezenkívül a műanyag ház tartósabb lehet, és jobban ellenállhat a gyermekek által okozott kopásnak és sérülésnek.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Gurman szerint az Apple gyártási csapatai szorgalmasan dolgoznak azon, hogy leküzdjék a műanyagra való átállással kapcsolatos kihívásokat. Az Apple hírnevét minőségi termékek fejlesztése és gyártási problémák megoldása előzi meg, így várhatóan sikerül majd minden aggályt kezelni, és egy jól megtervezett eszközt piacra dobni.

A műanyag modell bevezetése mindenképpen bővíteni fogja az Apple okosóra kínálatát, hogy szélesebb fogyasztói réteget érhessen el. Egy megfizethetőbb Apple Watch SE biztosan vonzó lesz az árérzékeny vásárlók és azon szülők számára, akik ilyen eszközt keresnek gyermekeik számára.

Bár még nincs hivatalos megjelenési dátum, a műanyag Apple Watch SE kilátása már most érdeklődést generál. Az idő majd eldönti, hogyan fogja az Apple egyensúlyba hozni az elérhető árat a minőséggel és a funkciókkal ebben az új modellben. Ha sikeres lesz, ez jelentős lépés lehet abban, hogy az Apple Watch-ok elérhetőbbek legyenek egy szélesebb közönség számára, beleértve azokat is, akik most próbálják először kipróbálni az Apple termékeit.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei