Galaxy Z Flip 6 vs. Galaxy Z Fold 6: Miért érdemes most frissíteni?

2024.07.14| SamMobile

A Samsung új Galaxy Z Flip 6 és Galaxy Z Fold 6 telefonjai jelentős fejlesztéseket hoztak, ideértve a kijelzőket, teljesítményt és kamerákat, megőrizve az összecsukható dizájn előnyeit.

A Samsung legújabb összecsukható telefonjai, a Galaxy Z Flip 6 és Galaxy Z Fold 6, nemrégiben debütáltak a piacon, hozva magukkal számos újítást és fejlesztést. Míg a Galaxy Z Fold 6 inkább folytatja elődje, a Fold 3 útját anélkül, hogy jelentős hardveres frissítéseket hozna, addig a Galaxy Z Flip 6 komoly lépéseket tett előre, különösen a Galaxy Z Flip 3 felhasználói számára kínálva számos előnyt és új funkciót.

Kijelzők és Design

A Galaxy Z Flip 6 belső kijelzője továbbfejlesztett 6,7 hüvelykes Full HD+ Dynamic AMOLED panele fényesebb és magasabb maximális fényerőt (akár 2600 nits) kínál, mint elődje. Ezen kívül a külső kijelző is nagyobb lett (3,4 hüvelyk, Super AMOLED, 1600 nit), ami sok új funkció elérését teszi lehetővé, például értesítések megtekintését és widgetek használatát.

Galaxy Z Flip 6 vs. Galaxy Z Fold 6: Miért érdemes most frissíteni?

Teljesítmény

A telefon Snapdragon 8 Gen 3 processzorral és 12 GB RAM-mal érkezik, ami jelentős előrelépést jelent a Galaxy Z Flip 3-hoz képest. Ez a kombináció gyorsabb alkalmazásnyitást, simább többfeladatos használatot és jobb játék teljesítményt eredményez.

Kamera

A Galaxy Z Flip 6 elsődleges kamerája 50 MP-es, nagyobb érzékelővel, amely javítja a részletességet és a színvisszaadást. Az új képjelfeldolgozó processzor (ISP) további előnyöket biztosít, beleértve a Super HDR képek és videók rögzítését.

Akkumulátor és Töltés

A telefon 4000 mAh-s akkumulátorral érkezik, amely jelentős növekedést jelent a Galaxy Z Flip 3-hoz képest, és gyorsabb, 25 W-os töltést támogat, így egész napos használat mellett is könnyen kezelhető marad.

Galaxy Z Flip 6 vs. Galaxy Z Fold 6: Miért érdemes most frissíteni?

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Szoftverfrissítések

A Samsung hosszú távú frissítési ígéreteit továbbra is tartja a Galaxy Z Flip 6 esetében is, biztosítva, hogy a telefon a legújabb Android verziókat és szoftverfrissítéseket kapja meg.

Tartósság és Design

Az új modell IP48 minősítést kapott, ami ellenállóbbá teszi a mindennapi környezeti károsodásokkal szemben. Emellett a design is továbbfejlődött, így a telefon hosszabb távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

Összességében a Galaxy Z Flip 6 számos szempontból jelentős fejlesztéseket hozott az előző generációhoz képest, ideális választás lehet mindenki számára, aki ki szeretné próbálni a legújabb összecsukható technológiát és előnyeit.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei