Három ok, amiért érdemes várni az iPhone 17 Air-re

2024.09.13| 9to5 Mac

Az Apple nemrég bejelentette az új iPhone 16 és 16 Pro sorozatot. Az előrendelések hamarosan megnyílnak, így most jött el az idő, hogy eldöntsd, érdemes-e frissítened, vagy inkább vársz még egy évet.

Hadd adjak három okot, miért érdemes várni a jövő évi Apple iPhone 17 Air érkezésére.

Vadonatúj, ultravékony dizájn

Az iPhone 17 Air először „iPhone 17 Slim” néven jelent meg a pletykákban, mivel egyik meghatározó tulajdonsága a radikálisan vékony új dizájn lesz. Pontosan nem tudjuk, mennyire lesz vékony, de a változás várhatóan jelentős lesz.

Az idei M4 iPad Pro a valaha készült legvékonyabb Apple eszköz. Figyelembe véve, mit ért el az Apple az iPad esetében, és figyelembe véve az USB-C port fizikai követelményeit, nagyjából sejtjük, mit hozhat az iPhone 17 Air. A vadonatúj iPhone 16 Pro és 16 Pro Max vastagsága 8,25 mm, de az iPhone 17 Air sokkal közelebb kerülhet az iPad Pro 5,1 mm-es méretéhez - ez hatalmas méretbeli csökkenés jelentene.

Kamerafejlesztések minden oldalon

Az Apple nem változtatott semmit az iPhone 16 előlapi kameráján, minden fejlesztés a készülék hátulján történt. Azonban az iPhone 17 sorozattal nagy frissítés érkezik az előlapi kamerához: a 12 MP helyett 24 MP-es lesz, és biztosan új szoftverfunkciók is érkeznek, amelyek kihasználják ezt.

Ha megfordítjuk a telefont, az iPhone 17 Air hátsó kamera dizájnja teljesen új lesz. A többkamerás rendszert a bal felső sarokban egyetlen kamera váltja a készülék felső középső részén. Még nem tudunk sokat az új rendszerről, de izgalmas látni, mit hozhat ez a nagy dizájnváltás a hátsó kamera terén.

Három ok, amiért érdemes várni az iPhone 17 Air-re

Pillantás a jövőbe, már ma

Ahogyan az eredeti MacBook Air forradalmasította a laptopokat, az iPhone 17 Air is megváltoztathatja az okostelefonok világát. Bár nem lesz olyan erős, mint a 17 Pro modellek, kétségkívül a jövőt fogja képviselni.

Ha az iPhone 16 nem izgat, akkor a jövő évi modell nagy eséllyel fog. A legtöbb iPhone modell fokozatos fejlesztéseket tartalmaz, de időnként jön egy „iPhone X pillanat”. Az iPhone 17 Air ilyen új telefonos izgalmat hozhat vissza, és talán minden más iPhone egy kicsit elavultnak tűnik majd.

Bónusz: az Apple Intelligence bevezetése időbe telik

Sok felhasználó számára az iPhone 16 az egyetlen lehetőség arra, hogy kipróbálja az Apple Intelligence-t. Az egyetlen régebbi iPhone modell, amely támogatja az új AI funkciókat, a tavalyi iPhone 15 Pro és Pro Max.

Az Apple fokozatos AI funkció-bevezetése miatt azonban könnyebb lehet kivárni az iPhone 17 Air-t. Az Apple Intelligence teljes funkciókészlete fokozatosan, lassan kerül bevezetésre a következő év során, így 2025-ig várni egy AI-kész iPhone-ra talán nem is olyan fájdalmas.

Összegzés

Ha ma van szükséged iPhone-ra, az iPhone 16 és 16 Pro nagyon vonzó opciók. De ha bizonytalan vagy, vagy az új modellek nem hoznak lázba, talán érdemes várni jövőre. Az iPhone 17 Air hozhatja azt a radikális változást, amit egy új telefontól vársz.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei