Hasznos tudnivalók a könnyített szerkezetű alacsony fedésekről

2024.08.22
Címkék:

Manapság egyre többen gondolkodnak el azon, hogy milyen jó lenne, ha az udvaron rendelkezésükre állna egy saját medence, amiben bármikor csobbanhatnak, strandolhatnak, ha kedvük tartja hozzá.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Sokan vásárolnak erre a célra felfújhatós vagy annál valamelyest komolyabb szerkezettel rendelkező, összeállítható medencét, ám egyik megoldás sem annyira tartós, időtálló és esztétikus, mint egy saját igényeink szerint készülő professzionális épített medence.

 

Ha a medence építés mellett tesszük le végül a voksunkat, akkor érdemes rögtön gondoskodni a fedésről is, annak megléte ugyanis számos előnnyel jár. A technológia fejlődésének köszönhetően ma már a kényelmesen használható, kellően erős, strapabíró és időtálló változatok is rendelkezésünkre állnak.

 

Miért is van szükség a medencefedésre, és miért érdemes a könnyített szerkezettel rendelkező alacsony fedések közül választani? Most eláruljuk!

Hasznos tudnivalók a könnyített szerkezetű alacsony fedésekről

Egy nélkülözhetetlen kiegészítő: a medencefedés

 

Ha úgy döntünk, hogy építtetünk egy saját medencét, akkor számos extra kiegészítő kérhető hozzá, ezek közé tartozik a fedés is, ami rendkívül fontos szerepet tölt be. A használatával megakadályozható, hogy a különböző növényi- és állati hulladékok (például falevelek, bogártetemek, stb.) beleessenek a vízbe.

 

Ezenkívül a fedés csökkenti a víz párolgását, illetve segít megtartani a hőmérsékletét, így kevesebbet kell fűteni. A fűtési szezon hónapokkal kitolható általa, ami azt jelenti, hogy még akár szeptemberben vagy októberben is fürödhetünk, strandolhatunk.

 

Mindemellett a fedések védenek a véletlen vízbe esések ellen is, így megakadályozhatók a nemkívánatos balesetek.

 

Mit kell tudni a könnyű szerkezettel rendelkező alacsony fedésekről?

 

Ezeknek a fedéseknek az a különlegessége, hogy LIGHT, azaz könnyített szerkezettel kerülnek megépítésre. Ez azt jelenti, hogy könnyebb anyagokból készülnek, miközben teljes mértékben megőrzik az eredeti funkciójukat, és legalább annyira esztétikusak, mint más típusú fedések.

 

Jellemzően könnyebb üvegezéssel, kompaktabb sínrendszerrel és fix – tehát nem leszerelhető – homlok- és végfallal kerülnek kialakításra. Egy db oldalajtót kérhetünk hozzájuk, és csak natúr eloxált alu kivitelben érhetőek el, cserébe viszont igencsak kedvező árúak.

 

Hol nem javasolt alkalmazni őket?

 

A szakemberek nem javasolják a könnyített fedéseket nyaralókba, illetve olyan ingatlanokba, ahol hosszabb időn keresztül marad felügyelet nélkül a medence.

 

Nem vitás, hogy a medencefedésekre nagy szükség van, hiszen számos előnyt nyújtanak számunkra. Például segítenek tisztán tartani a vizet, megakadályozzák a véletlen vízbe eséseket, és a víz kihűlése, párolgása is elkerülhető általuk.

 

Ma már többféle kialakítású változat közül is választhatunk, ott vannak például a kiváló ár-érték arányban kapható, könnyített szerkezettel készülő fedések, amik alacsony kivitelben is készülnek. Ezeknek a kivitelezésére abban az esetben is van lehetőség, ha egy Magiline Hungary márkájú medencét építtetünk. 



messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei