Hatékony stratégiák a potenciális ügyfelek telefonszámainak megtalálásához

2023.05.03
Címkék:

A telefonszámok megtalálása és a potenciális érdeklődők megközelítése kulcsfontosságú az eredményes ügyfélszerzésben.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A közvetlen hívószámok felkutatása azonban nem mindig könnyű feladat.

Az alábbiakban bemutatunk néhány ingyenes tippet és praktikát, amelyek elősegítik a potenciális ügyfelek telefonszámainak megtalálását. Az itt ismertetett eljárások segítségével időt és erőfeszítést spórolhatunk meg, miközben hatékonyan bővítjük ügyfélkörünket.

Hatékony stratégiák a potenciális ügyfelek telefonszámainak megtalálásához

A potenciális ügyfél telefonszámának megtalálása

Amikor elkezdünk keresni valamit, akkor kezdjük a rendelkezésre álló ingyenes lehetőségekkel. Az alábbiakban tehát öt módszert mutatunk be a lehetséges ügyfelek telefonszámának megtalálásához.

1. Online üzleti listák feltérképezése

Az általános kapcsolattartási információk megtalálhatók az üzleti címjegyzékek weboldalain. 

Léteznek olyan speciális üzleti listákat tartalmazó oldalak, amelyek regionális vállalatokra, kis- és középvállalkozásokra, szoftvercégekre, B2B vállalkozásokra, nemzetközi vállalkozásokra és más típusú vállalkozásokra specializálódtak.

Ezek a weboldalak segíthetnek megtalálni azokat az e-mail címeket, közvetlen telefonszámokat, mellékszámokat vagy fővonalakat, amelyek közelebb visznek ahhoz, hogy beszélhessünk a potenciális ügyféllel. 

Ha segítségre van szükségünk a közvetlen telefonszám megtalálásához, hívjuk fel a céget a címjegyzékben nyilvánosan közzétett elérhetőségeken.

2. Elérhetőségek keresése a közösségi médiában

A legtöbb közösségi médiavállalat telefonszámokat gyűjt a felhasználóktól, hogy megvédje a fiókjait, és egyszerűbbé tegye az egyének számára az online kommunikációt. 

A felhasználók kiválaszthatják, hogy személyes vagy üzleti telefonszámaikat kívánják-e feltünteti a közösségi médiában. Ha megvan annak a személynek a teljes neve, akinek a telefonszámát szeretnénk megtudni, akkor rákereshetünk a közösségi média oldalaira. Ha szerencsénk van, akkor a telefonszámukat is azonnal megtalálhatjuk.

3. Telefonszámkereső eszközök használata

Ha ellátogatunk a megfelelő weboldalakra vagy LinkedIn-profilokra, a Chrome-bővítmények közvetlen hívószámokat adhatnak meg. Használhatunk olyan háttérellenőrző szolgáltatási eszközöket is, amelyek információkat kérnek, majd ezen információk alapján közvetlen tárcsázási lehetőséget biztosítanak. 

Használjunk ingyenes Chrome-bővítményt, például a RevDriver-t, egy intuitív, ingyenes szoftvert, amellyel könnyedén lekérdezheti az üzleti kapcsolattartási adatokat, miközben a LinkedIn-profilokat, valamint a vállalati és fiókos weboldalakat böngészi. Ingyenes lehetőséget kínálunk a felhasználók számára, hogy igényeik alapján további krediteket vegyenek igénybe. A közvetlen hívható telefonszámok mellett a RevDriver hozzáférést biztosít e-mail címekhez, vállalati technográfiai és firmográfiai adatokhoz.

4. További részletek egyesítése a Google-lal

A "Google" kifejezés nem véletlenül használható nemcsak főnévként, hanem igeként is. A megfelelő keresőkifejezésekkel szinte bármit megtalálhatunk a Google vagy az általunk előnyben részesített keresőmotor segítségével.

Létfontosságú, hogy minél több információt adjunk meg, amikor egy online keresőmotor segítségével egy telefonszámot keresünk.

A potenciális ügyfél neve mellett pontosítsuk a keresést azzal, hogy megadjuk az illető lakóhelyét, munkakörét, az iparágat, amelyben dolgozik, illetve minden egyéb releváns információt, amelyhez hozzáférhetünk.

5. Látogassunk el a potenciális ügyfél weboldalára

Vizsgálja meg az érdeklődő weboldalának Kapcsolat oldalát. Egyes vállalatok inkább közvetlen telefonszámokat vagy alosztályi mellékeket tesznek elérhetővé az alkalmazottaik számára. 

Ha a legjobb telefonszám, amit találunk, egy általános vállalati szám, akkor hívjuk fel, beszéljünk az ügyintézővel, vagy nézzük meg a vállalati telefonkönyvet. Jegyezzük fel a keresett személy mellékét a későbbi hivatkozáshoz, miután felvettük vele a kapcsolatot.

Tekintettel a fenti ingyenes lehetőségekre, a telefonkereső eszköz kivételével kompromisszumot kell kötnünk a többi lehetőség használatához szükséges idő és erőfeszítés tekintetében. A telefonszámokat nem lehet gyorsan megtalálni, és minden egyes számért meg kell dolgoznunk.

Nagy számú potenciális ügyfél telefonszámának megkeresése

Számos vállalkozás felismerte, hogy nem hatékony a telefonszámokat egyesével keresni, majd a folyamat felgyorsítása és optimalizálása érdekében B2B adatbázis-szolgáltatókkal kezdtek el együttműködni. 

Sajnos a munkahelyi mobilszámokat továbbra is nehéz megtalálni, különösen, ha B2B szervezeteket célzunk meg. Mivel a közvetlen munkahelyi mobilszámokat nehéz megszerezni, a legtöbb B2B adatpartner az asztali telefonokra és az üzleti telefonközpontokra korlátozza a hozzáférést. Ha mégis rendelkeznének munkahelyi mobilszámokkal, akkor azokért a minimális szerződési feltételeken felüli felárat számítanak fel. Még ha a B2B adatpartnerek kínálnak is mobiltelefonszámokat, a megvásárolt telefonszám adatbázis szinte mindig gépi feldolgozású. Ráadásul, mivel a gépi feldolgozású adatok több emberi ellenőrzést igényelnek.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei