Hazánkban a 200 megapixeles okostelefon!

2024.05.23| Honor

A készülék kiemelkedő kameraképességekkel és felhasználóbarát kijelzővel érkezik.

Mostantól Magyarországon is elérhető a vadonatúj Honor 200 Lite. Ez a sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeire szabva kiváló portréfotózási lehetőségeket, lenyűgöző kijelzőt, erős hardvert, elegáns dizájnt és stabil felhasználói élményt kínál.

Kiemelkedő portréfotózás

A nagy teljesítményű hármas kamerarendszerrel rendelkező Honor 200 Lite tökéletes portréfotók készítéséhez. A rendszer 108 MP-es főkamerát, 5 MP-es széles látószögű és mélységélességű kamerát, valamint 2 MP-es makrokamerát tartalmaz. A főkamera támogatja az f/1,75 rekeszértéket és a nagyfelbontású, 108 millió pixeles képalkotást a High-res módban, így tiszta és élethű képek készíthetők még gyenge fényviszonyok között is. 

Hazánkban a 200 megapixeles okostelefon!

A főkamerának három különböző módja van, így különböző távolságokból is lenyűgöző portrékat lehet készíteni, valamint bokeh-effektusokat hoz létre, amelyek az emberi szem természetes látásmódját imitálják.

A készülék 50 MP-es első kamerával is rendelkezik, amely kiválóan teljesít különböző fényviszonyok mellett. A Honor RAW Domain algoritmusának köszönhetően pontos fókuszú és részletgazdag portrékat garantál. Az automatikus FOV-váltás segítségével lenyűgöző csoportos szelfiket készíthetünk, megőrizve a háttér részleteit is. A Selfie Light pedig művészi fényhatásokat teremt, így látványos 3D-s portrékat készíthetünk. A Honor 200 Lite lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyedi szelfiket készítsenek.

Ultrafényes kijelző 

A Honor 200 Lite 6,7 hüvelykes Eye-comfort AMOLED kijelzője rendkívül vékony kávával rendelkezik. A 90 Hz-es frissítési frekvencia simább működést és jobb reakciókészséget biztosít, míg a 2000 nit HDR csúcsfényerő élénken jeleníti meg a színeket, kiváló láthatóságot biztosítva még fényes kültéri környezetben is. 

Hazánkban a 200 megapixeles okostelefon!

A kijelző különféle szemvédő technológiákat tartalmaz, például a pulzusszélesség-modulációs technológiát, a cirkadián éjszakai kijelzőt, a dinamikus fényerőszabályozást és a 4096 szintű fényerő-beállítást. A TÜV Rheinland villódzásmentes tanúsítvánnyal rendelkező készülék hatékonyan minimalizálja a szem terhelését.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Fokozott strapabíróság

A Honor 200 Lite ultravékony dizájnja ötvözi a karcsúságot, kényelmet és tartósságot. A mindössze 6,78 mm vastag és 166 gramm súlyú készülék egész nap könnyen hordozható. Az SGS 5 csillagos „Drop Resistance for Overall Unit” tanúsítvány igazolja, hogy a készülék ellenáll a mindennapi igénybevételnek, és akár 1,65 méteres esést is képes túlélni.

Fokozott teljesítmény

A Honor 200 Lite 8 GB memóriával és 256 GB-os tárhellyel rendelkezik. A Honor RAM Turbo technológia segítségével a flash memória egy részét RAM-ként használja, optimalizálva ezzel a teljesítményt. A MediaTek Dimensity 6080 processzor lenyűgöző képalkotást és nagysebességű 5G kapcsolatot biztosít.

Hazánkban a 200 megapixeles okostelefon!

Zökkenőmentes felhasználói élmény és hosszú üzemidő

A 4500 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így ritkábban kell tölteni. A 35W-os Honor Wired SuperCharge technológia gyors töltést tesz lehetővé. Az Android 14-alapú MagicOS 8.0 zökkenőmentes és intelligens felhasználói élményt kínál olyan egyedileg fejlesztett funkciókkal, mint a Magic Capsule, a Magic Portal, a Honor Global Favorites Space, a Shortcut és a Parallel Space.

Színek, ár és elérhetőség

A Honor 200 Lite ciánkék és fekete színekben kapható, 129.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei