Hihetetlen kamerával érkezik a Xiaomi 15 és 15 Pro

2024.05.31| GSM Arena

A Xiaomi hamarosan bemutatja új csúcskategóriás telefonjait, a Xiaomi 15-öt és a Xiaomi 15 Pro-t, amelyek a legújabb Snapdragon 8 Gen 4 SoC-vel és forradalmi kameratechnológiával érkeznek.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A technológiai világ figyelme most a Xiaomi-ra szegeződik, ugyanis a kínai vállalat bejelentés előtt áll, hogy bemutassa legújabb zászlóshajó készülékeit, a Xiaomi 15 és a Xiaomi 15 Pro-t. Ha a korábbi pletykák beigazolódnak, ezek lesznek az első okostelefonok, amelyek a Qualcomm legújabb, várva várt Snapdragon 8 Gen 4 SoC-jét használják. Az új készülékek várhatóan októberben érkeznek, és a mai napon néhány izgalmas részlet derült ki a fő kameráikról.

Hihetetlen kamerával érkezik a Xiaomi 15 és 15 Pro

Forradalmi kameratechnológia

A híres Digital Chat Station által kiszivárogtatott információk szerint a Xiaomi 15 és a Xiaomi 15 Pro mindkettő egy testreszabott OmniVision 50 MP-es, 1/1,3"-es érzékelőmérettel rendelkező fő kamerával lesz felszerelve. Az új kamera nagy, de egyelőre nem közölt rekesznyílással rendelkezik, amely valószínűleg kiemelkedő képminőséget biztosít majd alacsony fényviszonyok között is.

Az új lencsék többrétegű tükröződésmentesítő bevonatot kapnak, amely nemcsak a fényáteresztést javítja, hanem csökkenti a tükröződést és a szellemképeket is. Ez a fejlesztés különösen hasznos lehet azoknak, akik sokat fotóznak éjszaka vagy kedvezőtlen fényviszonyok mellett.

Xiaomi 15 Pro: Periszkópos teleobjektív a csúcson

A Xiaomi 15 Pro további különlegessége lehet a periszkópos teleobjektív, amelyet eddig csak a Xiaomi Ultra készülékei kaptak meg. Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy messzebbről is tiszta és részletgazdag képeket készítsenek, így tökéletes választás lehet azoknak, akik szeretik a természetfotózást vagy a tájképek megörökítését.

Hihetetlen kamerával érkezik a Xiaomi 15 és 15 Pro

Várakozás és izgalom

A Xiaomi 15 és a Xiaomi 15 Pro bemutatója iránti izgalom egyre nő, ahogy közeledik az október. A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 SoC és az új kameratechnológiák kombinációja valószínűleg lenyűgöző teljesítményt és képminőséget eredményez majd, ami még inkább megerősítheti a Xiaomi pozícióját a globális okostelefon piacon.

Bár a pontos részletek és az árak még nem ismertek, a szivárgások alapján biztosak lehetünk benne, hogy a Xiaomi ismét valami igazán különlegeset készül bemutatni. Ne felejtsük el figyelemmel követni a híreket és a hivatalos bejelentéseket, hogy első kézből értesülhessünk a legújabb információkról!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

2011.02.17
Gond van a mobiloddal és nagyon gyorsan kellene megjavítani? A Telmester a Telefonguru háttér szervize!
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei