Hivatalos fotókon a Samsung Galaxy Watch7 és Buds3 család

2024.06.28| Android Central

Úgy tűnik, a Samsung idén néhány változtatást készít elő új okosórája és fülhallgatója frissítésében.

  • Egy sor hivatalos kinézetű renderelés felfedi a Samsung dizájnváltoztatásait a Galaxy Watch7 és Buds3 sorozathoz.
  • A Galaxy Watch7 Ultra strapabíró szíjat, négyzetes testet és kör alakú óralapot tartalmaz több fizikai gombbal, míg az alapmodell a Watch 6-ot tükrözi.
  • A Buds 3 renderelések kiemelik a szár stabilizátort, azonban úgy tűnik, hogy az alapmodell szilikon fülhegyek nélkül érkezik.

Az Evan Blass által az X-en közzétett képek a Galaxy Watch7 és Galaxy Buds3 sorozatot mutatják be. A kiszivárogtatás élén a Samsung Galaxy Watch7 Ultra áll, amely egy strapabíró narancssárga szíjat és a számlap közeli képét mutatja. A renderelés folytatja azt a trendet, amit folyamatosan hallunk, hogy a Samsung négyzetes testet választ, amelynek tetején egy kör alakú óralap található.

Ebben a narancssárga árnyalatban a Galaxy Watch7 Ultra narancssárga díszítéseket tartalmaz a tárcsája körül és az egyik (nyomható) fizikai gombjának közepén. A render kiemeli azt a harmadik fizikai elemet, amely látszólag forgatható. Összességében a Samsung új óra dizájnja közelebb viszi azt az Apple-höz.

A képek között találunk alap Galaxy Watch7-et is, amelynek dizájnja hasonló a Watch6-hoz. A kép bemutatja a készüléket egy saját strapabíró szíjjal, amely erdőzöld színben pompázik.

Az új fülhallgatók kiszivárgása az alap és Pro modellekből származik. Ha a spekulációnk helyes, az alap Buds3 kihagyja a szilikon hegyet, hogy kényelmesen üljön a fülben. Ehelyett a felhasználóknak be kell érniük a Samsung új szár stabilizátorával, hogy segítsen megakadályozni az alap Buds kiesését.

A feltételezett Samsung Buds3 Pro szilikon hegyet tartalmaz a fülbe helyezéshez, és ezüst (vagy szürke) színű. A kiszivárgott renderelés a készüléket egy új megjelenésű tokban mutatja be, kék és narancssárga fényekkel, amelyek valószínűleg mindegyik fülhallgató töltöttségét jelzik.

Az elmúlt hónapokban a Galaxy Watch7 Ultra kiszivárgott renderelései ugyanazt a dizájnváltozást hangsúlyozták. Kezd valószínűvé válni, hogy ez az a dizájn, amit a Samsung a következő hónapban kíván bemutatni. Korábbi kiszivárogtatások azt sugallják, hogy a készülék 1,5 hüvelykes kijelző átmérővel fog rendelkezni, hasonlóan a Watch6 Classic-hoz, de valamivel nagyobb méretekkel, 47×47,14×16,4 mm.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ezenkívül egy pixeles kinézet néhány feltételezett Samsung promóciós anyagból elárulta a Galaxy Buds3 Pro dizájnját. Az a renderelés azt mutatta, amit folyamatosan láttunk: egy szürke színű, száras fülhallgató készletet, mint az Apple AirPods. Azonban az állítólagos alapmodell megjelenése éles eltérés a régebbitől, mivel a fogyasztók egy új dizájnt tapasztalhatnak meg fülhegyek nélkül.

Mindettől függetlenül, a Samsung bejelentette, hogy az Unpacked eseményére július 10-én kerül sor Párizsban, Franciaországban, helyi idő szerint reggel 9 órakor (EDT).

 

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei