Hogyan kell igényelni az autólízinget?

2024.06.19
Címkék:

Az autólízing napjainkban az egyik legnépszerűbb megoldás arra, hogy pár napon belül, kedvező feltételek mellett tudjuk megvásárolni álmaink autóját.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és cégek egyaránt igénybe vehetik. Nagy előnye, hogy az ügyintézés szinte teljesen online zajlik.

 

Gyors és hatékony az igénylés

 

A technológiai fejlődésnek hála a legtöbb lépéshez már ki sem kell tennünk a lábunkat otthonról. Telefonon és online elintézhetjük a legtöbb “papírmunkát”. Az autólízing igénylésében a Lizingo.hu is segíteni tud, ahol nagyon gyors a folyamat és ideális esetben már 24-48 órán belül a számlánkon is landol majd a kívánt összeg.

 

Az első lépés természetesen az, hogy felvesszük a kapcsolatot a szakemberrel. Elmondjuk, hogy pontosan mire is gondoltunk, mi a célja a lízingnek. Részletes képet kapunk a saját lehetőségeinkről.

Hogyan kell igényelni az autólízinget?

Átbeszéljük az igényeket, a hitelképességet, az autót, valamint minden más kérdést is, ami csak felmerül. Ha minden szimpatikus, amit hallottunk, akkor e-mailben a beszélgetés után kapni fogunk egy egyedi, kedvező, írásos banki ajánlatot, ami tartalmazza a kiválasztott konstrukciót, valamint egy pontos listát arról, hogy milyen dokumentumokra van szükség a hitelbírálathoz.

 

Ez azért is előnyös, mert elkerülhetjük a hosszas levelezgetéseket, a személyes információgyűjtéssel járó kellemetlenségeket, félreértéseket és hiánypótlásokat. A dokumentumok beadásához sem kell kimozdulni otthonról vagy elutazni és sorban állni egy irodában. Bőven elegendő szkennelve vagy okostelefonnal lefotózva elküldeni a hitelbírálathoz szükséges iratokat e-mail formájában. A legfontosabb ebben az esetben az, hogy az adatok jól olvashatóak legyenek.

 

Alkalmazottaknak elég a netbankból letöltött utolsó három havi bankszámlakivonat, amiben mindenképpen szerepelnie kell a jövedelem-jóváírásoknak is.

 

Pár órán belül megvan az eredmény

 

Ha minden szükséges dokumentumot elküldtünk a Lizingo.hu munkatársainak, akár még aznap, de legkésőbb a következő munkanapon értesítenek minket a hitelbírálat eredményéről. Ezt követően kell a szerződéskötés helyét és idejét leegyeztetni, ahol még egyszer átbeszéli velünk a szakértő a részleteket, valamint aláírjuk a szerződéscsomagot.

 

A szakemberek hozzák a bank által aláírt adásvételit, a lízingszerződést, valamint azokat a dokumentumokat, amelyekre még szükség van.

 

Akár 2 napon belül már a bankszámlán lehet az összeg

 

Az autóátírást is rábízhatjuk a szakemberre, de az eladó is elvégeztetheti azt. Azonossági Nyilatkozatra is szükség van, ha azt még nem tettünk 2014 óta közjegyző előtt. Fontos, hogy mindkettőre szükség van ahhoz, hogy a bank folyósítani tudja a hitelösszeget.

 

Ha minden megvan, akkor a következő banki napon, de sokszor még aznap elutalja a pénzintézet a finanszírozott összeget az eladó bankszámlájára. Az autólízing egy nagyon kedvező, gyors és rugalmas pénzügyi konstrukció, amit gyakran választanak autóvásárláshoz.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei