Hogyan válasszunk tusfürdőt és sampont zsíros vagy kombinált bőrtípus esetén?

2023.04.25
Címkék:

Sokan illat alapján válogatnak, azonban az ideális bőrápolási rutinhoz ennél jóval tudatosabbnak kell lennünk.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Fontos, hogy bőrtípusunkat is figyelembe vegyük! Az alábbiakban ahhoz adunk támpontot, hogy mire érdemes odafigyelni zsíros bőr fennállásakor!

 

Teafaolajos tusfürdő és sampon zsíros és kombinált bőrre

 

A legjobb választás egy kíméletesen és alaposan tisztító hatású tusfürdő, mely bőrregenerációt elősegítő gyógynövény kivonatokban és antiszeptikus illóolajokban gazdag. Különösen javasolt a teafaolajos tusfürdő és sampon, mely beszerezhető a BIOLA Webshop folyékony szappan választékából! 

 

Kiemelt szempont a választás során, hogy a készítmény ne tartalmazzon SLS bőrtisztító összetevőt, valamint mesterséges illatanyagot sem. Az ajánlott termékekben általában fellelhető teafaolaj és panthenol is. Szintén kedvező bőrápoló tulajdonságokkal rendelkezik a levendula kivonat, hiszen nyugtató, regeneráló hatást közvetít. 

 

Épp olyan körültekintően kell megválasztani a sampont is, ugyanis az ápolt megjelenés alapja a gyönyörű hajkorona és a ragyogó bőr. Az ideális hajápolás megköveteli a bőr- és hajtípusunk ismeretét, és az ez alapján történő tudatos választást. Olajos, zsíros fejbőr esetén gyakrabban érdemes hajat mosni, ugyanakkor a víz hőmérsékletére is figyeljünk. A kellemes, langyos tekinthető optimálisnak, amely nem forró. 

Hogyan válasszunk tusfürdőt és sampont zsíros vagy kombinált bőrtípus esetén?

Zsíros, olajos fejbőr speciális ápolószere

 

A BIOLA teafaolajos samponja gyengéd tisztítást tesz lehetővé, bazsalikom kivonata révén frissítő, kellemes érzetet garantál. Az izsóp hatóanyagai által pedig izzadásgátló, gyulladásgátló hatásokkal is számolhatunk. B-vitamin komponensei támogatják a regenerációt, mindez hozzájárul a higiénikus fejbőr megteremtéséhez, valamint a gyönyörű, ápolt hajkorona fenntartásához. Remek választás korpásodásra hajlamos fejbőrtípussal rendelkezőknek is!

 

Alkalmazásával a kíméletes, gondos hajápolás minden előnyét élvezhetjük. Teafa és boróka illóolaja jótékony befolyással van a korpásan hámló fejbőrre. A higiénikus bőrállapot megteremtése, fenntartása könnyedén megoldható ezzel a speciális készítménnyel. További előnye, hogy tusfürdőként és samponként is alkalmazható. 

 

Nem tartalmaz mesterséges színezéket, szintetikus illatanyagot, ezenfelül SLS mentes. A tudatos szépségápolási rutin kötelező eleme.

 

Gyógynövényekkel a harmonikus bőrállapotért!

 

Az egyre bővülő natúr és biokozmetikum választéknak köszönhetően sokkal tudatosabbak és felelősségteljesebbek lehetünk a bőr és hajápolásban is. A gyógynövények áldásos hatásait kihasználva a gyengéd tisztítás és a komplex ápolás egyaránt megoldható. Érdemes olyan kozmetikumot választani, amely teafaolaj illóolajat, levendula kivonatot is tartalmaz, különösen zsírosodásra hajlamos hajtípus illetve gyulladt, aknés bőr esetén.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei