Honor Magic V Flip: Az új csillag az összehajtható okostelefonok egén

2024.06.13| GSM Aréna
Címkék:

honor

,

honor magic

,

magic V


A Honor új szintre emelte az összehajtható okostelefonokat a stílusos és innovatív Magic V Flip bemutatásával.

A Honor, amely már korábban is nagy sikert aratott a Magic V sorozatával, most új szintre lépett az összehajtható okostelefonok piacán. Legújabb dobása, a Magic V Flip, az első kagylóhéjjal összehajtható készüléke, amely már most nagy feltűnést keltett az iparágban. Az elegáns készülék egyik legkiemelkedőbb jellemzője a lenyűgöző 4 hüvelykes LTPO OLED fedőképernyő.

Honor Magic V Flip: Az új csillag az összehajtható okostelefonok egén

A kifelé néző panel 1092 x 1200 pixeles felbontással (405 ppi), 120 Hz-es adaptív frissítési frekvenciával, akár 1600 nits maximális fényerővel és 2160 Hz-es nagyfrekvenciás PWM dimmeléssel rendelkezik. Ez a nagy képátló nem csupán látványos, hanem rendkívül praktikus is. A jobb méretezés érdekében a tartalmak, például az alkalmazások, 16:9-es módra oszthatók, és a videók megtekintéséhez horizontálisan osztott képernyővel használhatók, az alsó felén található vezérlőpanel segítségével. Emellett számos Always on Display (AoD) opciót is kapunk, és lehetőség van teljes képernyős alkalmazások futtatására közvetlenül a fedőkijelzőn. A Honor néhány okos folytonossági funkciót is hozzáadott, amelyek automatikusan kibővítik az alkalmazásokat, amikor a fedőképernyőről a fő kijelzőre lépünk.

Ha már a fő kijelzőnél tartunk - ez egy 6,8 hüvelykes LTPO OLED kijelző FHD+ felbontással, 21:9-es képaránnyal és 120 Hz-es adaptív frissítési frekvenciával. Emellett 3000 nits csúcsfényerővel büszkélkedhet, a BT.2020 színtér 92%-át lefedi, és Dolby Vision tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Magic V Flip teljesen laposan összecsukható, és csukott állapotban 14,89 mm-es, kibontva pedig 7,5 mm-es. A Honor által kifejlesztett, szabadalmaztatott zsanérmechanizmust használ, könnyű acélfóliás alkatrészekkel és alumínium kerettel. A készülék Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 chipkészlettel, akár 16GB RAM-mal és 1TB tárolóval van felszerelve, bár a belépő szintű változat 12GB RAM-mal és 256GB tárolóval rendelkezik. A Honornak valahogy sikerült egy 0,25 mm-es ultravékony folyadékhűtéses VC lemezt is elhelyeznie, amely 2300 mm²-es hőelvezető felületet takar.

Honor Magic V Flip: Az új csillag az összehajtható okostelefonok egén

A Magic V Flip egy 50 megapixeles fő kamerát kínál Sony IMX906 érzékelővel (1/1.56” méret és f/1.9 rekeszérték) OIS-szel és egy 12 megapixeles ultraszéles modullal, amely makroobjektívként is használható. Van egy 50MP-es előlapi kamera is, amely IMX816 érzékelőt használ, és autofókuszáló képességekkel büszkélkedhet.

A szoftveres oldalt az Android 14-en alapuló MagicOS 8.0 fedezi, míg az akkumulátor 4800 mAh kapacitású és támogatja a 66W-os gyorstöltést. A Honor Magic V Flip írisz fekete, kamélia fehér és pezsgő rózsaszín színekben kapható, és van egy limitált kiadású Jimmy Choo verzió is, amely zöld csillogással rendelkezik, amelyet a csúcskategóriás cipők és azok kristály díszei ihlettek.

A 12/256 GB-os változat ára 4 999 CNY-tól indul, ami átszámítva 690 $/640 €. A csúcskategóriás 16 GB RAM és 1 TB tárhely modell ára 5 999 CNY (827 $/768 €). A Honor nem erősítette meg, hogy a Magic V Flip nemzetközileg megjelenik-e vagy mikor, de a készülék technikai specifikációi és elegáns kivitele alapján biztosan sokan várják majd világszerte.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei