HTC One műanyagból, ez az E8

2014.06.03| HTC

A tajvani gyártó ma hivatalosan is bejelentette a HTC One E8 modellt, amely egy One M8, kissé átszabott külsővel.

A tajvani gyártó ma hivatalosan is bejelentette a HTC One E8 modellt, amely egy One M8, kissé átszabott külsővel. A készüléket megismerhettük már One Ace néven is, ám a végleges név a HTC One E8 lett. A modell érdekessége, hogy az alumínium burkolatot költséghatékony műanyagra cserélték, ám a dizájn megmaradt, így az elegancia, a lekerekített szélek és sarkok is. Méreteiben is majdnem teljesen egyezik a One M8 és a One E8, mindössze a 9.4 mm áll szemben a 9.9-rel vastagság tekintetében. A fém leváltása súlycsökkentést is eredményezett, így az eredeti 160 grammról 145 grammra sikerült leszorítani az E8 tömegét.

Ami a tudást illeti, az 5 colos kijelzővel ellátott HTC One E8-ban a Snapdragon 801 processzor dolgozik, bár az nem tisztázott, hogy a 2.3 vagy a 2.5 gigahertzes verziót kapja. Ettől függetlenül adott lesz 2 gigabájt RAM, valamint 16 gigabájt belső tárhely, ez utóbbi microSD kártyával akár további 128 gigabájttal is bővíthető. A HTC One E8-ban is megtalálhatók lesznek az M8-ban is elérhető funkciók, úgymint a Motion Launch, a BoomSound előlapi dual hangszórók, ám egyedi újítás a Dual Curve Design, avagy az ergonomikus kialakítás, a Selfie Perfection és a dual SIM támogatás.

A HTC One E8 13 megapixeles kamerája BSI szenzorral, f/2.2 rekesszel és egy LED vakuval ellátott, a szelfik készítésében pedig az öt megapixeles előlapi kamera lesz segítségünkre, ez is BSI változat. Mindkét kamera 1080p felbontású videók rögzítésére alkalmas. A legfontosabb különbség még az M8 és az E8 között, hogy ez utóbbi elérhető lesz dual SIM változatban is, két nanoSIM befogadására képes. Mindkettő támogatja a négysávos GSM hálózatokat, a második SIM pedig négysávos 3G, HSPA+, valamint 4G/LTE képes is egyben. Az említett, támogatott LTE hálózat egyelőre a kínait jelenti. A HTC One E8 még ebben a hónapban elérhető lesz több országban fehér, szürke, kék és piros színekben.



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei